Asztrológiai előrejelzés-2023 július 1-10.-ig heti asztrológia-Tanulni a múltból a Karma

2023-06-30

Ezen a héten elindul a tanulságok ideje, a karma megértésének kedvez ez a 10 nap, amennyiben erre törekszünk lezárhatunk olyan köröket amelyek sérelmeket, gátló erőket jelentenek életünkben.

 

 

 

Július 3.-án pontos a Telihold amely a Bakban lesz, aktiválva ezzel a Rák-Bak tengelyt ami a z érzelmek, a múlt, a család, a gyökereink valamint a racionalitás, a felelősség, a kitartás és a tervek, eredmények.

Ideje a múltunkat lezárni, a tapasztalatokat felhasználni, a fájdalmas emlékeket átírni fejlődést támogató tapasztalássá.

Az értékeket, a tradíciókat megőrizni és ezen tudással tervezni, építeni a jövőnket.

Szükséges felelősséget vállalni az életünkért, hiszen ekkor a hatalom is a miénk, abban hogy mit szeretnénk elérni, megvalósítani.

Ehelyett a külvilágban tapasztalhatjuk, hogy mindent ami régi és működőképes lerombolnak, hiába szükséges alapja, támasza az életünknek. Azonban ezen sötét energiák nem tudnának megnyilvánulni a külvilágban, ha bennünk nem lennének jelen valamilyen formában.

Ezért szükséges, hogy önmagadban tégy rendet, a lehúzó sötét energiák helyett a fény felé fordítsd tekinteted, és bízz a jövődben, alakítsd terveid, vágyaid szerint.

Támogató energiákat kapunk a Regulus csillagától, amely perzsia királycsillaga, és az emelkedést, sikereket támogatja, amennyiben magas szinten csatlakozunk ehhez a csodálatos energiához.

Az Oroszlán szívéhez kapcsolódik ezért arra utal, hogy élj szívből és a szeretet átsegít a nehezebb helyzeteken is, valamint szívből uralva és irányítva életedet nem csalatkozol.

A sikerhez is társítják ezt az energiát, azonban az azt követő bukáshoz is, abban az esetben, ha a célok nem szívből születtek, csupán hatalomvágyból, gőgből. Azonban ha valódi szíved vágyait követed sosem buksz el.

 

Bővebben a fenti videómban mutatom be a hét lehetőségeit.