2020 június 23-Neptunusz retrográd ideje-Ébredés

2020-06-23

Mozgalmas időszakban vagyunk, hiszen hétvégén a nyári napforduló, valamint a Rák Újhold napfogyatkozással hozott nagyon intenzív energiákat életünkbe.

A mai napon pedig a Neptunusz vált retrográdba, mely az álmok, a vágyak, a feltétel nélküli szeretet, az angyali minőség energiáját hordozza. Azonban az illúziók, a ködösítés, de a valóságtól menekülés is ehhez az energiához köthető.

Már mindannyian látjuk, hogy a 2020-as esztendő a változásokról szól, azonban azt is fontos tudatosítanunk, hogy a változás nem következik be krízis nélkül.

Minden olyan nagy erejű váltás mely akár egyéni szinten, akár globálisan bekövetkezett a Világban feszültségből tudott megszületni.

Bizony gyakran csal álmodozunk, vágyakozunk de nem teszünk, nem merünk nagyot lépni, csak akkor ha kénytelenek vagyunk, mert már a régi nem tartható fent, nem biztonságos, és megoldás szükséges.

Ilyenkor a megoldással jár együtt a váltás vagyis változtatás.

Az idei nyári Napforduló, amikor a fény győzedelmeskedik a sötétség felett, tehát a napos órák száma a legmagasabb és a Nap a Rákba lép, különleges volt, hiszen egy Újhold is létrejött az égen.

Nem is akármilyen Újhold, hiszen a holdcsomópontokkal való találkozás okán Napfogyatkozással kísért Újhold. 

A Napfogyatkozások a régi időkben is nagy jelentőséggel bírtak, hiszen számos fontos esemény bekövetkezését vetítették előre. 

Bizonyos, hogy mindenkinek vannak olyan területek az életében, ahol ez az energia eseményeket és változásokat indít el. 

Visszatérve a retrográd Neptunuszra, mely 2019 november végétől halad előre, ezért a máig azaz 2020 június 23.-ig tartó időszakot érdemes átgondolni személyes szinten is. 

A Neptunusz retrográd ideje 2020 június 23- november 29.-ig tart, így ebben az időszakban felülvizsgálódik a vágyaink, álmaink realitása, az illúziók lebomlása.

Minden ami csupán egy felfújt lufi életünkben, amivel esetleg becsapjuk önmagunkat és talán környezetünket is, arról lekerül a fátyol és napvilágot lát a valós, a valódi helyzet.

Ez nem azt jelenti, hogy dobjuk el álmainkat, mondjuk le vágyainkról, épp ellenkezőleg, nézzünk szembe a valósággal, ahol éppen tartunk, amit eddig megvalósítottunk, vagy éppen nem valósítottunk meg.

Jól tudjuk, hogy önámításra nem lehet stabilan építkezni, hiszen az álomból fel kell ébredni, hogy élhessünk, valódi és igaz életet.

A Neptunusz a Halak jegy uralkodó bolygója, ezért a megérzéseink, az intuíciónk is felerősödnek, valamint a gyógyítás, a gyógyulás is.

Neptunusz a mitológiában a vizek és tengerek Istene, így a nagy lélek óceánt is ehhez társítják az asztrológiában. A bolygó a színe miatt kapta az elnevezést, mivel a hatalmas óceán kékségében pompázik.

Mivel az érzelmek széles skáláját vonultatja fel, leginkább az együttérzés, a másokra való ráhangolódás, az önzetlenség és feltételek nélküli szeretet formájában, ezért leginkább érzelmi kérdésekben fog jelentős felismeréseket okozni.

Ezek a csodálatos égi energiák segítik, hogy felébredjünk álmunkból, és akarjunk élni, létezni egy földi valóságban, mely keretekkel jár ugyan fizikai szinten, azonban ezt egy emelkedett tudattal, a lélek hatalmas teremtő erejével javunkra is fordíthatjuk.

Teljes június havi előrejelzés az alábbi videómban: