Telihold a Szűzben-Szuperhold-A lélek üzenetei

2019-02-19

A mai február 19.-i Telihold a megváltás energiáit ragyogja a Földre.  Mivel a földhöz közeli  a Hold, ezért Szuperhold is egyben, ami azt jelenti, hogy erősebb, intenzívebb energiákat közvetít, valamint nagyobbnak és fényesebbnek is láthatjuk a Holdat.

Az ébredés ideje jött el amelyhez a tisztítás testben és lélekben egyaránt esedékes. Az asztrológiai újév március 20.-án kezdődik, így ez a Telihold a lezárása az elmúlt évnek.

Február 18.-án a Chiron a Kosba lépett, Chiron egy kisbolygó, ennek ellenére nagyon erős hatása van életünkre. Chiron elhelyezkedése a születési horoszkópban megmutatja a szerzett sebeinket, és a gyógyulási lehetőségeket is.

Amikor jegyet vált a Chiron akkor a sebesülések, kudarcok fájdalmak gyógyításának ideje jött el abban a minőségben amit a jegy képvisel. Jelen esetben a Kos az önmagunkat, a személyünket ért sebesülések, valamint az általunk okozott sebek gyógyításának idejét jelzi.

Nem véletlen a Szűz Teliholddal történő egybeesés, hiszen a Szűz minőséghez tartozik a szellemi gyógyítás, a lélek gyógyítása, mind fizikai, testi szinten, mind szellemi, lelki szinten.

Chiron a Halakban az érzelmi természetű sebeket, az alárendeltség és áldozatvállalás kérdéseiben felmerülő sérelmeket gyógyította. A Kosban az erő, az erőszak és az önmegvalósítás, az önállósághoz tartozó fájdalmakat, megéléseket hivatott feldolgozni, megérteni és a belőle nyert erőt felhasználni.
A Halak a lélek végtelen óceánját képviseli, míg a Kos az egyént, a születést, a lélekmezőből való kilépést az egyén megszületése által. A Kos az első megnyilvánulás, mely az a tűz ami az elindításhoz szükséges szikra, a nyers erő.

Az összegzés, a tapasztalatok megértését segítő erők várják, hogy használd fel őket az életedben. A megújuláshoz meg kell szabadulni a korlátoktól, a félelmektől, a felesleges terhektől. Ehhez rengeteg segítő energiát kaptunk az elmúlt időben, szinte minden a tisztulásról, a felszabadulásról szólt.

A mai Telihold a lelked üzeneteit közvetíti Neked, ezzel segítve a helyes irány megtalálását.

A Merkúr a Neptunusszal egyesül, ami pozitív megélési formában a megérzéseket, az égi üzeneteket támogatja, érdemes figyelni mindig, de a mai napon különösen arra kitől milyen jeleket kapunk, mi a mögöttes tartalma, üzenete a valódi jelentése a hétköznapi szavaknak.

Az egész évben rendelkezésre álló megvalósító energiák, a Szaturnusz-Neptunusz kapcsolódása általi lehetőség, a vágyaink, álmaink megvalósítására jelen Telihold energiái által felerősödve, tisztán érzékelhetően felhasználható. Ezt tovább erősíti, hogy a napokban a Vénusz a Szaturnusszal táncol, a határok, a felelősség  a szerelemben, a pénzügyekben is fontos felismeréseket hozhat.

A segítségek, az üzenetek lehetnek bevillanó érzések, megérzések, megértések, melyeket elindíthat egy hétköznapi szituáció, egy másik ember hozzád intézett szavai, hiszen a segítők nem kell, hogy tudatában legyenek annak, hogy épp azzal a mondattal mentettek meg, épp az a pár szó ébresztette fel benned a tudatosságot, vagy döntött le egy hatalmas falat.

Mindannyian egymás segítői vagyunk, azonban ez tudattalanul is működik, csak arra kell figyelned mi az a mondat, az a szó, ami érzelmeket, érzéseket vált ki benned, és mielőtt ezt a másik emberre vetítenéd, hárítanád, gondolkozz el, vajon mit üzenhet ez neked. Miben segíthet ez Téged?

Sok esetben épp a tagadás az ahol az igazság rejtőzik.

A lelked mutatja az utat és most a lelked világítja be az éjszakát, a lélekben kapcsolódik fel a fény, az éjszakát ragyogja be  a Nap.

A láthatatlan is látható, amikor Teliholdunk van, ezért oly varázslatos és titokzatos is egyben a Hold ezen fázisa.