Szaturnusz retrográd-Fordulóponthoz érkezünk

2019-04-30

A Plútó után a Szaturnusz is retrográd mozgásba kezd, eközben a leszálló holdcsomóponttal is együttáll, ami a múlt, a karma. A felelősségvállalás leckéi érkeznek életünkbe, bőven lesz idő a lezárásokra, mivel szeptember 18.-án fordul ismét direktbe az Idő ura Szaturnusz.

Gondold át mi történt 2018 szeptember óta életedben, mi az amit azóta létrehoztál, építettél, elindítottál, és ha szükséges most korrigálhatod. A Szaturnusz visszafordulása lehetőség az igazításra, a korrigálásra.

Lehet kicsit motiválatlannak érzed most magad, hogy mielőtt tovább haladnál picit megállj, és gondold végig hová jutottál, valóban ezt akartad-e, jó irányba haladsz-e, ezt az irányt kívánod folytatni vagy szükséges valamit változtatni, módosítani.

A fordulópont, a sorsunk változtatásához szükséges felelősség meglelése.  A honnan jöttem hová tartok, milyen döntéseket hoztam s azok hová vezettek átgondolása a legjobb út.  A szeptemberig tartó időszak támogató ereje abban rejlik, ha figyelsz és készen állsz látni, érteni az összefüggéseket.

Ahhoz hogy változtathass és valóban fordíts életeden egy jobb minőség felé kell még a múlttal foglalkozni. Nem bánni kell, sem bánkódni inkább felismerni. Olyan ez mikor összeszereled az asztalt, bútort és valami nem stimmel, imbolyog, nyeklik csuklik. Ilyenkor lehet bosszankodni, hogy na nekem ez sem sikerül, vagy már megint hibás terméket adtak el és becsaptak… vagy rosszul gyártották le az alkatrészeket a gyárban és milyen tökéletlenek…  

VAGY a retrográd Szaturnusz idején szétszerelni ami nem illeszkedik és újra összerakni, hiszen ekkor vállalom a felelőséget, hogy lehet nem voltam figyelmes valamit nem jól csináltam, sebaj megismétlem és korrigálom. Így megoldom magam, nem másra hárítom a felelősséget, ezért a megoldásra is képes vagyok.

Megérzések, hirtelen bevillanó felismerések segítik a folyamatot, hogy tisztán lásd valóban arra haladsz-e amit szeretnél. Amit most csinálsz, ahol most élsz, akivel vagy, valóban az amit hosszú távon is szeretnél életedben?

Minden elakadás segítség ahhoz, hogy legyen időd módosítani javítani és még kedvezőbb irányba fordítani az életed hajóját.

Az akadályok lehetőségek arra, hogy meglásd mi az ami még nem eléggé kidolgozott, nem lesz időtálló és nem akarnád tartósan fenntartani.

Ha úgy érzed jó irányba tartasz és úgy alakult minden ahogy azt vágytad, tervezted akkor a kiigazítás ahhoz szükséges, hogy hosszú távon is fenntartható legyen a sikeres megvalósulás.