Nap-Jupiter trigon-A múlt megértése a jövő bizalma

2018-07-05

A Bőség, a Szerencse, valamint az Igazság, a Bölcsesség és Hit bolygója a Jupiter áldásos fényszöget alkot a Nappal. Egyrészt villámgyorsan napvilágra kerül az Igazság, a valódi megmutatkozik, másrészt energiával telítődik az Égi segítség.

Ma és a napokban különösen erősen megnyilvánulhat a boldogságod felé vezető út, segítő fényével képessé tesz hogy kiigazítsd az útirányt. Ha eddig elveszettnek érezted magad, ha bolyongtál az erdő sűrűjében, most megláthatod a boldogságod fényét és elindulhatsz annak irányába.

Érdemes figyelni, mert a sorsbolygók a Szaturnusz és Jupiter misztikus fényszöge felerősíti a Merkúr-Mars szembenállás okozta hatásokat is.

Lehet hogy azon veszed észre magad hogy a rég elfelejtett vágyaid, álmaid hirtelen beugranak a gondolataidba, vagy olyan szituációba kerülsz ami erre terel, de előfordulhat, hogy találkozol valakivel akit azt hitted már elfelejtettél.

A találkozás feleleveníti azt az önmagad akinek nagy álmai vágyai voltak, aki a saját útját készült járni, aki boldogan tekintett a jövő felé.
Nem lesz nehéz kitalálni vajon miért is történik mindez, az Égiek mindig földi síkon üzennek.

A szíved üzeneteit gyakran másokon keresztül hallod meg, a közvetítők sok esetben nincsenek tudatában küldetésüknek, csak mondtak, vagy tettek valamit, ami a másik embernek egy fontos üzenet.

Mindannyian közvetítünk másoknak még akkor is ha ennek nem igen vagyunk tudatában.

Érdekes utazás, ha elkezded figyelni az életedet másképp, minden ami érzelmet vált ki belőled, legyen az pozitív vagy akár negatív, üzenete, halk suttogása az Angyalaidnak.

Használd ki ezt az Égi áldást, lépj ki az árnyékból, engedd hogy vezessen a szíved dobbanása.

Merj kívánni, félelmek nélkül. Érdemes megfigyelned, hogy vajon mit mersz vágyni, mennyire mersz nagyot álmodni, ki tudod-e mondani, hogy mire vágysz.

Próbáld ki, hogy kimondod, kéred a boldogságot, a bőséget. Nem a szerénykedés ideje van, ha csak keveset mersz vágyni, ne csodálkozz, hogy keveset is kapsz. Tedd fel magadnak a kérdést, megérdemlem-e.

Egyáltalán megfogalmazódik benned a megérdemlem témaköre?

Ha igen, akkor még blokkolod magad, még visszatartod saját magad a teremtéstől, hiszen ha Te sem hiszed, hogy azt megkaphatod, hogy azt megérdemled, akkor a felsőbb erők miért is adnák Neked?

A mai energiák hatalmas segítséget nyújtanak, hirtelen felismeréseket, hogy megértsd a múltat, hiszen ki kell lépned a múlt árnyékából ahhoz, hogy a jelenben lehess és a jövőt vágyhasd.

Chiron a karmikus sebek és gyógyulás jelölője retrográd mozgásba váltott, ami a múlt megértését támogatja, elhozva a kulcsot, a gyógyulás kulcsát.

A múlt történései nem a véletlen műve, minden egymásra épül, minden ami történt érted van, a feladatod beteljesítését szolgálja.

Sok esetben amit rossznak gondolsz egy nagyobb jó érdekében történik, még akkor is ha ez időnként áldozattal jár. Szánj időt ma arra, hogy figyelj, figyeld a gondolataidat, az apró történéseket, üzeneteket, és használd fel a megértésre. Oldozd fel magad a bűntudat, a múlt láncaitól, értsd a történéseket és engedd hogy összeálljon az Egész.

Ritka különleges alkalom amikor felülemelkedve a földi sík korlátain betekintést nyerhetsz az Egységbe.