2021 október Nap-Jupiter trigon - Igazság, hit, bőség

2021-10-14

 

Október 15.-én pontos a Nap és a Jupiter trigon fényszögkapcsolata, így a Nap felerősödik és újra beragyogja napjainkat. 

 

Mindez kiváló hír, mivel az elmúlt hetekben inkább a hideget és a sötétséget tapasztalhattuk, hiszen a Szaturnusz már elindult október 11.-én elhagyva a retrográd mozgását, így a hideget és a feladatokat erősítette, ezért most külön áldás, hogy egy kis melegség lengi be szívünket. 

Számos alkalommal utaltam már arra, hogy az asztrológia az időjárást is kiválóan bemutatja, mely ékes bizonyítéka, hogy a Nap milyen fontos szerepet játszik életünkben.

Az asztrológiában a Nap a kiteljesedés, az életöröm, az öntudat, a hatalom leginkább önmagunk felett és minden amiben fény van.

A Jupiter a kiteljesedés, a hit, az igazság, a vallás, a bőség, a szerencse így amit megérint, amivel kapcsolatba kerül azt felnagyítja, kibővíti és lehetőséget ad.

Mivel éppen a Nappal kerül áldásos trigonba így annak erejét növeli és terjeszti ki.

Külön érdekes, hogy eközben a Hold is kapcsolatba kerül a Jupiterrel, méghozzá együttállásba, így a Hold és a Nap között is egy trigon fényszögkapcsolat alakul ki, amely által lehetőségünk van befogadni a fényt.

Másrészt felnagyíthatjuk a dolgokat, érzelmeket, aktuális érzéseinket is, igazságérzetünk is erősödik ezért ebből is előfordulhatnak eltúlzások.

Érezhető hogy valami készül, hogy indulnunk kell, hiszen október 18.-án hétfőn a Jupiter és a Merkúr is elhagyja a retrográd idejét és elindul égi útján, amely felgyorsítja majd az eseményeket, energiákat.

Éppen ezért fontos, és jó hír, hogy a Nap és a Jupiter trigont alkot, hiszen rendelkezésünkre áll a hit, a bőség és a szerencse is.

Azonban ezek csak együtt képesek megnyilvánulni, a Szaturnusz adja a tartást, a felelősséget és ezáltali hatalmat életvezetésünkben, a Nap a fényt, a célt, a szívünk erejét, és a Jupiter a szerencsét, ha van hitünk.

A Nap és Jupiter kapcsolódása egyrészt próbára is tesz, hogy milyen a hited, mennyire működteted az Isteni fényt, a feltétel nélküli hitet abban ami az utad, a célod.

 

Vajon lehet-e annak segíteni aki nem hisz, aki el sem hiszi hogy az megvalósulhat? 

 

A jelek, a megerősítések, a szerencse, amely nem más mint lehetőség, csak annak tud megjelenni aki lát és hisz.

Előfordulhat, hogy ezen napokban jutsz egy fontos felismeréshez, vagy látod meg az összefüggéseket, de akár az igazság fénye is megjelenhet, ha szükséges még a tisztázás, a megértés.

Túlzásokat is megélhetünk, amennyiben erre fordítjuk az energiát, amely elnagyoláshoz és később csalódáshoz is vezethet.

Legyünk nyitottak és figyelmesek az égi üzenetekre, és építsük be életünkbe az igazat.

Töltekezzünk a fényben, hiszen az elkövetkező hét alkalmas a szabadban eltöltött időre, programokra is, csodálatos őszi színekben pompázó természetben.

 

A teljes októberi asztrológia az alábbi videómban: