2021 június - Részleges Napfogyatkozás-Újhold az Ikrekben-A sors új iránya

2021-06-10

 

Sorsfordító hatások kezdete, egy új irány megjelenése
 

A mai napon június 10.-én 12 óra 53 perckor pontosodik be az Újhold, a Nap és Hold együttállása, amely Napfogyatkozással kísért jelenség, méghozzá gyűrűs napfogyatkozás, mivel a Hold jelenleg messze van a Földtől. 

Ezt a jelenséget hazánkból is megfigyelhetjük, azonban csak részleges napfogyatkozást láthatunk, tehát nem fogja kitakarni a Hold a Napot, csupán részlegesen.

Nézzük mit is jelent mindez az energiák szempontjából, ahogy tudjuk az Újhold egy kezdet, melyet a mai különösen erőssé tesz, hiszen ahol valami véget ér, ott elindul egy új kör.

Újhold az Ikrekben a tapasztalások összegzése, a karma szabad akarat általi megváltása, mely igen erős hatását a Napfogyatkozás okozza. Lehetőség valamit elkezdeni, azonban ebben az Újhold energiában elengedhetetlenül megmutatkozik a lezárás a vég is. 

Nincs új kezdet a régi lezárása nélkül.

Ez a Napfogyatkozás a holdcsomópontok közül a felszálló holdcsomópontot érinti, hiszen az Ikrekben jön létre az Újhold, ezért a szabad akarat kérdéseit hozza felszínre. 

Olyan alkalmat teremt amelyben lezárhatunk karmikus köröket, azaz ismétlődő tanításokat, tapasztalásokat, azáltal, hogy megértjük mit mutat nekünk eddigi életünk történése.

Mindannyian pontosan jól tudjuk, mi az ami ismétlődik, amiben újra és újra megjelenik ugyanaz a minta, mintha időről-időre ismételnénk a tanítást. Addig tér vissza amíg meg nem értjük, és a megértés hálájával, a tapasztalás bölcsességével felruházva nem változtatunk.

Az Ikrek a tapasztalás minősége, a kommunikáció, a gondolatok, a gondolkodás, a mozgás, a kapcsolódás, és a kapcsolatok is. 

Az Ikrek ura a Merkúr, mely most retrográd idejét tölti, így az ismétléseknek kedvez, annak érdekében, hogy új esélyt kapjunk a megértésre. A Merkúr egy ideje kvadrátban van a Neptunusszal, mely a megérzések, intuíciók és a racionális gondolkodás feszültségét hozza felszínre. 

Ennek megjelenése lehet a ködösítés is, amikor nem minden az aminek látszik és a megtévesztések jelen vannak életünkben. Mégis ennek megoldása nem abban rejlik, ha csak a racionális és látható dolgokat fogadjuk el, hanem a megérzéseket összehangoljuk az elméleti tudással.

A legkiválóbb tudósok sem tudnak csupán az elméjük által eredményt elérni, szükségük van a megérzéseik útmutatására is, ettől tudnak rendkívülit alkotni, felfedezni.

A Neptunusz a feloldás is, a határok feloldódása, amely lehetővé teszi, hogy az intuitív oldalunk támogassa gondolkodásunkat, és lebontsa a határokat, korlátokat melyeket az elménk gyárt.

Az Ikrek kettőssége mutatkozik meg ebben az Újholdban, a kezdet és vég, a jó és rossz, a tapasztalás és tudás, az igaz és hamis. Hogy mi születik belőle, az már rajtunk múlik.

A Napfogyatkozások hatása igen hosszú távú, erősen sorsszerű események kezdete, és sorsfordító időszak eljövetelére utal. Ha visszatekintenék életünk fontos eseményeire, bizonyosan megtalálnánk a hozzá kapcsolódó Újhold kezdeti energiáit.

Annak érdekében, hogy tudatosan felhasználd ezt az energiát életedben, ajánlott befogadni magunkban ezt az Újhold energiát, ehhez csupán önmagaddal kell lenned, és figyelni gondolataidra, érzéseidre. Nem kell mindent azonnal megértened, hagyd, hogy kibontakozzon, és megérjen egy nagyobb igazság benned.

Új irányokat és lehetőségeket hoz, amelyek meghatározzák a következő éveket.

Kiválóan felhasználható rituálékra, melyekhez nem szükséges különleges eszköz, semmi „boszorkányság”, csupán a gondolatok letisztítása. Engedd át magad az Újhold energiáinak, hogy egyesüljön a külső és belső, az elméd és megérzésed, a jó és rossz, a látható és láthatatlan. Az érzelmek és a gondolatok, az értelem és az érzések egyesüljenek benned, hogy megszülethessen egy új és tiszta minőség.

Csodálatos sorsfordító energiákat kívánok!

 

A júniusi asztrológia az alábbi videómban: