2021 február 25 -Vénusz és Nap a Halakban - Összegzés ideje

2021-02-24

 

A Nap a Halakba lépett február 18.-án és február 25.-én a Vénusz is követi, így oldódnak a Vízöntő energiák, és egy érzelmesebb időszak kezdődik.

 

A Halakban a lezárást, az összegzést támogatja életünkben, hiszen közeledik az új kezdet, a tavasz, az ébredés ideje, aminek előszobája az álmok és az összegzés.

Lássuk pontosan milyen hatásokra számíthatunk a Halak Nap útján:

 

február 25.-én a Nap az Uránusszal kerül fényszögkapcsolatba, ami a lassú de biztos váltásoknak kedvez, újításnak, és tisztításnak, mely a felszabadításhoz vezet. Mindez leginkább a ragaszkodásokkal összefüggésben jelenik meg, pénzügyekben és olyan kérdésekben ahol elakadtunk.

 

február 27.-én a Nap a Holddal kerül szembenállásba azaz Telihold ragyog fel az égen, mely a kiteljesedő energiák megnyilvánulása, a megérzések, a megértések, az összegzések energiája. Felveti az áldozati kérdéseket valamint az áldás lehetőségét is, attól függően melyiket választod, erre mutat rá, hogy amerre haladsz az melyikhez vezet.

 

március 5.-én a Nap a holdcsomópontokkal kerül kvadrát fényszögbe, mely teremtő energiával rendelkezik, ezáltal azon területeken ahol önként nem lépünk, ott feszültségeket, megoldandó feladatokat okozhat, annak érdekében, hogy cselekedjünk. A kettőség, az igazság és a hamisság témáiban okoz felismeréseket életünkben.

 

március 10.-én  a Nap a Neptunusszal kerül együttállásba, ami azért különösen erős hatás, mivel a Neptunusz a Halak jegy ura, így a Nap még erősebben ennek a minőségnek a hatása alá kerül.

Rendkívül érzelmes nap lesz, amikor érdemes kicsit elvonulni a világ zajától és figyelni önmagunkra, a belső hangra mely megérzések, bevillanások formájában emlékeztet valódi tervünkre, céljainkra.

Az értelem és az érzelem most együttműködik, így megértőbbek is leszünk, ezért érdemes ekkor megejteni a megbeszélni valókat, azonban hivatalos ügyeket, szerződéseket ne erre a napra tervezzük, mivel a ködösség is lehetséges, ami a félrevezetésben nyilvánulhat meg.

 

március 13.-án Újhold a Halakban, a Nap és Hold együttállásban csodálatos meseszerű varázslat, hiszen a Vénusz a Neptunusszal egyesül, így a földi boldogság az égi szerelemmel szövetkezik, ami nagyon sok érzelmi energiát hoz, csodálatos áldást is vágyainkra, azonban a megvalósítás már a mi kezünkben van. Tisztításra, tervezésre, gyógyító szertartásokra kiváló alkalom, azonban még inkább belül mint kívül kell tenni cselekedni.

 

március 16.-án a folytatásban a Nap a Plútóval kerül szextil fényszögkapcsolatba, ami az átalakulást, a megújulást készíti elő, valamint a teljes érzelmi emelkedést is.

 

március 18.-tól a Vénusz már beéri a Napot és szorosan mellette halad majd egészen hónap végéig, ami a szerelemmel, a pénzügyekkel és a mindennapi harmóniával kapcsolatos segítségeket, felismeréseket támogatja, hiszen közeledik egy új Vénusz ciklus, aminek első lépése a megértés, és ébredés, ehhez lesz ami vagy aki visszatér életedbe, azonban már egy más minőségben mint ezidáig.