2020 szeptember 17-Újhold a Szűzben a karma tengelyen-Megoldások és rendteremtés

2020-09-17

Szeptember 17.-én Újholdat köszönthetünk mely energia meghatározó időszakot jelez életünkben.

Ez az Újhold a Szűzben jön létre, ami a gyógyulást hozza el, a tisztulást, tisztítást és rendszerezést minden területen életedben. Kiemelten megjelenik a szerelmi és pénzügyeidben, melyekhez most a racionális elgondolások és hozzáállás a megfelelő út.

Az Újholdak mindig a kezdetet támogatják, az új utakat, lehetőségeket melyhez hozzátartozik a lezárás is. Itt az idő elindítani, elkezdeni és változtatni.

A Szűz 25.fokán pontossá váló Nap-Hold együttállás a káosz és a rend kérdéseit hozza felszínre, melyben a megoldás is benne van.

A Szűz jegy gyakorlatias, praktikus és rendszerező, a káoszból is képes rendet és rendszert alkotni, és praktikus megoldásokat fedez fel.

A Szűz önálló és nincs szüksége másra, hogy boldoguljon és megoldja életét, azonban vele szemben a Halak jegy áll, és mint tudjuk nem lehet beszélni egy jegyről a szembenálló minőség vizsgálata nélkül, hiszen az egység a kettejük erejéből jön létre.

A Halak álmodozó, kifinomult és kevésbé racionális, inkább intuitív és sodródó, a káosz energiája, de akár a lustaság, lemondás, passzivitás is megjelenhet negatív megélésében.

A Szűz-Halak tengely az 

  • önállóság vagy kiszolgáltatottság, 
  • megoldások vagy feladás, 
  • józan ész vagy megérzések,  
  • rend, rendszer vagy sodródás dilemmáit veti fel.

     

A Szűz minőséghez köthető az aratás is, amikor tetteid és munkád gyümölcse beérik, vagy fordítva azt tapasztalod amit magad alakítottál. A Halakhoz az álmaink és vágyaink tartoznak, az égi tökéletesség, a Szűz a földi rend és tökéletesség.

A két energia mikor összeáll megtapasztalhatjuk, hogy céljaink eléréséhez szükség van mindkettőre, hiszen kellenek az álmok és vágyak, a határtalanság érzése, ami nem vet korlátot vágyaink elé ( Halak ). A megvalósításhoz pedig kell a földies tökéletesség vágya, a céltudatos és rendszerező gondolkodás, mely a földi keretek között keresi a mgoldást és megvalósítást.

A Halak a feltétel nélküli szeretet és elfogadás, azonban szükséges a Szűz praktikussága, ahhoz, hogy ne váljunk áldozattá, ne használjanak ki, tudjunk különbséget tenni ki és mi a jó nekünk itt ebben a földi valóságban.

A megoldás kettejük egységéből nyerhető, amikor a pozitív oldalát és megélési módjait használjuk fel az energiáknak, a megérzéseinket kiegészítjük az ésszerű döntésekkel, a káoszban megleljük a rendszert...

Mindez most nem lesz nehéz, mivel a föld energia halmozottan rendelkezésünkre áll, hiszen a Szaturnusz trigonban az Újholddal, mely harmonikusan kiegészíti ezt az energiát a Bak kitartásával és fegyelmezettségével, így rendet tehetünk életünkben és a problémákra megoldást találunk.

Ráláthatsz most tapasztalataidra, melyet a józan ésszel kiegészítve nagyszerű lehetőségeket találsz amihez égi segítségek is érkeznek, hiszen a Szaturnusz trigonja elhozza az ajándékokat is, ha felnőttként és fegyelmezetten állsz a helyzetedhez.

Ezt erősíti az Újhold kvadrátja a holdcsomópontokhoz, ami a szabad akarat lehetőségét tárja fel, ha készen állsz felhasználni azt.

Hiszen csak az tud megnyilvánulni, amiben hiszel, amit tudsz és hajlandó vagy tenni is érte.

Tapasztalataink és utunk megértésének fontos állomásához érkeztünk, légy nyitott és önálló, hogy megjavíthasd, és meggyógyíthasd életed elavult részeit.

Ez az Újhold az amint fent úgy lent gondolatát erősíti, amit a mitológia Hermész Triszmegisztoszhoz köt.

"Ami lent van, az megfelel annak, ami fent van, és ami fent van, az megfelel annak, ami lent van, hogy az egyetlen varázslatának mûveletét végrehajtsd."

"Hermész szerint a lenti dolgok ereje a csillagokból és a mennyei konstellációkból származik, és ezek az erõk a lenti dolgokra sugárzanak le. Ez az alászállás nemes, ha az erõket befogadó anyagok hasonlatosak a fentiekhez fényükben és áttetszõségükben, és nemtelen, ha az anyagok zavartak és utálatosak. "

A Szűz a földi megjelenése az égi csodáknak és gyógyító szeretet energiáknak,mely a Halak minőségből származik. 

A Szűz-Halak tengelyt karma tengelynek, megváltás körének is szokták hívni, ami a kiszolgáltatottságot köti össze a szabad cselekvéssel, akarattal.

Ehhez azonban kell a tisztítás, hiszen hiába a szabad akarat, ha nem arra használod amivel emelnéd életed minőségét, hanem lehúzod önmagad korlátaiddal. 

Az Újhold ebben segít, hogy megtaláld azokat a negatív blokkokat, gondolati rendszereket amik nem engednek kilépni korlátozó helyzetedből és átírd egy fénnyel és szeretettel teli áldássá.

A mai Újhold az egészséggel kapcsolatos étrend és napirend változtatásoknak is kedvez, ezért ideje van foglalkoznod a gyógyulással mind fizikai mind lelki szinten, kialakítva a megfelelő rendet életedben.

Csodálatos felismeréseket és megéléseket kívánok ezekre a gyógyító energiákra!

Bővebben a szeptember havi hatásokról az alábbi videómban: