2020 szeptember 13-Jupiter direkt- Beteljesülés

2020-09-13

Hatalmas erejű nap a mai, hiszen a Jupiter elindul égi útján, elhagyva a retrográd időszakot ami május 14.-től szeptember 13.-ig tartott.

A Jupiter elindulása beindítja az eseményeket, felerősíti a történéseket és a célokat.
Mit értettél meg ebből a négy hónapból, milyen ügyek, tervek, célok tértek vissza, mivel azokhoz a lendületet is megkapod most.

A Jupiter 2021 június 20.-ig direktben halad, ezért igen mozgalmas időszak előtt állunk.

Társadalmi szinten visszahozza a tavaszi történéseket, hiszen ahogy azt korábban is írtam a világjárványok kitörése összefüggésben van a Jupiter-Plútó együttállásával.

A Jupiter a nagy szerencse bolygója, azonban a bővítés és nagyítás, kiterjesztés is ennek az energiának köszönhető.

A bölcsesség és a nagyobb összefüggések megértése, összerakása is Jupiter energiája, amihez most az eszközök között a járvány is szerepel.

A tavaszi események felélednek, hiszen a bővítés, a nagyítás és terjedés is ehhez a bolygóhoz köthető.

A Jupiter aktiválódása erősíti a Plútóval való együttállást, mely november 12.-én lesz pontos, azonban a hatása már érezhető, elindult az az energia amelyet kettejük ereje képvisel.

Addig még lesz teendőnk, megérteni, összerakni a részleteket, hogy láthassunk egy nagyobb és igazabb képet életünkben, életünkről.

A Plútó a mindent elsöprő változások energiáit hordozza, a mindent vagy semmit megjelenését, a lehetetlen megvalósulását is.

A Plútó hatalmas ereje nem ismer lehetetlent, sőt még vonzóbb számára, hiszen átalakító energiája így mutatkozhat meg igazán. Mivel a Plútó a Skorpió uralkodó égiteste, ezért ezt a Skorpió érdekeltségűek ( Nap, Hold, Vénusz, Mars, vagy aszcendens a Skorpióban ) tudják igazán mit jelent ez az erő.

A Bakban létrejövő sorsbolygó találkozó a 2020-as évet igen jelentőssé teszi, ami szeptemberben újra aktiválódik, ennek első állomása a Jupiter elindulása.

A nagy szerencse bolygója beindítja ügyeidet, felfedi az igazságot, és kibővít mindent körülötted. Örülhetünk, hiszen lendületet kapnak terveink, és a gyógyulás is beérik.

Amin nem tudsz változtatni vagy befolyásolni azzal nem érdemes foglalkoznod, arra koncentrálj milyen terveid vágyaid indítottad el május környékén mivel ezekhez most eljön a lendület is.

Bővebben a szeptember havi hatásokról az alábbi videómban: