2020-szeptember 11-Mars retrográd-Harc önmagaddal

2020-09-11

Mars retrográd 2020 szeptember 9- november 14.-ig

A Kosban haladó Mars retrográdba váltott, ami akadályokat, feszültséget generálhat, bonyodalmakat és váratlan fordulatokat egyaránt.

Azonban ez csak a kezdeti megnyilvánulása, hogy szembesít azokkal a helyzetekkel amiket nem oldottunk meg, vagy amiket látszólag nem is tudunk megoldani.

Olyan mélyen gyökerező elakadásokat, gátakat hoz felszínre ez az időszak, amelyekkel érdemes és kell is foglalkoznunk. Okozhat harcot önmagunkkal, az akadályok, a kudarcok rávilágítanak a belső korlátainkra, melyek a múltba nyúlnak vissza. 

  • Mi az amiről úgy hiszed alkalmatlan vagy rá?
  • Mi az amitől félsz?
  • Mi az amiről úgy gondolod Neked nem jár, nem sikerülhet?

Most a múltba kell visszatekinteni, hogy megleld a kiindulópontot, ahonnan ezek az akadályok, félelmek, blokkok erednek. Ha foglalkozol vele és ráébredsz honnan indult mindez át is írhatod, kijavíthatod a korlátozó gondolataidat.

A Mars retrográd ideje arról szól amikor megküzdünk a rosszal, ami jelen esetben a bennünk élő rejtett oldalt jelenti.

A dolgok kissé lelassulnak, és visszahátrálnak a múltba, ami újabb lehetőséget hoz az esetleges félbehagyott ügyek, projektek befejezésére, vagy újrakezdésére. Ez egy lehetőség a kiigazításra, a módosításra, amikor visszatérhetsz a kiindulópontra és a már megszerzett tapasztalataiddal újra indulhatsz az úton amit már ismersz.

A retrográd Mars idején nem lesz gyenge a Mars ereje, azaz az akarat és cselekvés, sőt sokkal intenzívebbé válik mire szembe kerül majd októberben a Nappal.

szeptember 11.-én az alábbi hatásokkal egészül ki a retrográd Mars energiája:

Merkúr-Chiron szembenállás    Nap-Neptunusz szembenállás

Az álmok és a valóság kerül szembenállásba egymással, a nagyság és az áldozat, a látható és láthatatlan fény egyesül ha befogadjuk a két oldalt. Intuitív munkához kiváló időszak.

A Nap megvilágítja az igazságot, ami nem biztos, hogy egyezik azzal amit Te hiszel vagy sejtesz, a szubjektív véleményed az objektív tényekkel szemben.

Mivel eközben a Merkúr a Chironnal áll szemben, ezért a pandémia is szerephez jut, megnőhet a fertőzöttség és a vírus második hulláma eseményeket hoz.

Bővebben a szeptember havi hatásokról az alábbi videómban: