2020 október 31-Kékhold Mágikus Telihold a Bikában

2020-10-31

Október 31.-én Telihold ragyog az égen, ami éppen Samhain illetve Halloween ünnepével esik egybe, így ez a nap nagyon mágikusnak ígérkezik.

Amikor egy hónapban két Telihold is van, akkor beszélünk Kékholdról, amiben benne rejlik valami varázslatos erő, olyan intenzív teljesség energia melyet nem lehet nem érzékelni. 

Nem véletlen, hogy ez éppen a Bika-Skorpió tengelyre esik, ami a sötétség kezdete ( Skorpió ) illetve a fény, az ébredés és teremtés, mely a Bika analógiája.

A kettő nincs egymás nélkül, a mélység és magasság, a fény és az éj, a halál és születés egymástól elválaszthatatlan folyamatok.

Erre világít rá lelkünkben a Telihold, és felszínre hozza az árnyékot, és a fényt egyaránt.

Kirobbanó erő és változtatási vágy tör felszínre, amihez a lendület talán késik, mivel a Merkúr a Szaturnusszal kerül kvadrátba. Ez hozhat késéseket, korlátozásokat is, azonban hosszú távon megértést, és fegyelmezett gondolkodást, ahol rendelkezésre áll a tanulság is. 

Melyek az igazi értékek életedben, mit jelent a biztonság számodra és mi az, amit birtokolhatsz? Mindezen kérdések kerülnek elő, ahol a válaszokban megjelenik az érzelmi biztonság valamint az anyagi stabilitás vágya és szükségessége is. 

 

Az Uránusz uralja ezt a Teliholdat így olyan bevillanó gondolatok, váratlan fordulatok érkeznek, melyekben nagyon fontos üzenetek rejlenek, vedd észre ezeket a felsőbb igazságból érkező figyelmeztetéseket, sugallatokat, hallgass most a kapott jelekre, bármennyire is váratlan vagy meglepő.

Ez a Telihold a Bika Uránusz hatásait is felfedi, melyre az Uránusz a Bikában első lépcsője 2018. májusában majd 2019 márciustól zajló események, fordulatok utalnak. Gondolj vissza mi történt ekkor életedben.

A Bika Telihold kiteljesedése annak a folyamatnak, mely április 23.-án indult el életedben, kiderül hová jutott mindez, mihez vezetett kibontakozása.

 

A Telihold teljessége képviseli az igazságot is, ezért most bizonyosan fény derül azon részletekre is, melyeket eddig nem láthattál, vagy rejtegettél, esetleg mások titkoltak előled.

Nagyon intenzív energiákat hoz ez a Telihold, ezért érzelmi téren bőven lesznek kilengések, mely egyfajta lázadásként is értelmezhető.

A Nap a Skorpióban mélységeket és elzárkózást is megjelenít, amit felfokoz az Uránusszal való szembenállása. Hatalmi kérdések, érzelmi zsarolás, birtoklás, féltékenység mind megjelenhet, mely nyilván az alacsonyabb szintű hatása ennek az energiának. 

 

Mivel a Hold együttállásba kerül az Uránusszal, ezért bizonytalanság és félelem is megjelenhet, mely arra hívja fel figyelmedet, hogy melyek az igazi értékek, és értékeid.

Megérzések és bevillanó gondoltok segítik, hogy teljes legyen a kép, és összerakhasd életed történéseinek darabjait egy nagyobb és igazabb képben.

 

Ez a mágikus Telihold vezeti be az alábbi ünnepeket:

 

november 1.-én Mindenszentek, mely az üdvözült lelkek ünnepe

 

november 2.-án Halottak napja, amikor megemlékezünk eltávozott szeretteinkről

 

Bővebben a november hónap hatásairól az alábbi videómban: