2020 november 6 - Hold szembenállásban a Sorsbolygókkal

2020-11-06

November 6.-án pontos a Merkúr Szaturnusz kvadrátja, ami egyben azt is jelenti, hogy oldódik ez a feszültség. De nézzük mit is hozott ez a november eleje számunkra:

A Merkúr a Szaturnusszal került kvadrát fényszögkapcsolatba, mely akadályokat, korlátokat hozott, melynek célja, hogy feltárja azokat a területeket életünkben, melyek megváltoztatása időszerű. 

Mivel a Szaturnusz a tapasztalás illetve a tapasztalataink is, így ezeket felhasználhatjuk utunk folytatásához.

A látszólagos elakadásban benne van a megoldás is, talán azért érkezett valamely területen akadály, hogy megállj és elgondolkodj.
Megpihenj, összeszedd az eddigi tapasztalásaidat és azokat tudássá formáld.

Az úton megjelenő akadály próbatétel is kitartásodra, lehet arra szolgál, hogy kikerüld, átugord, és folytasd tovább azt amit elkezdtél, az eddig megtett utadat.

Azonban jelezhet váltást is, ha azért jelenik meg utadon egy gát, hogy felhívja figyelmed nem ez a helyes útirány, és változtatnod kell, másfelé találod a számodra kijelölt utat, céljaid eléréséhez.

Ennek megértése egyéni szinten dől el, sőt csak úgy lehetséges, ha önmagadban keresed a megoldást.

 

 

Közeledik a harmadik Jupiter-Plútó együttállása is, egészen pontosan november 12.-én tetőzik ez az energia, de erről még bővebben fogok írni.

Azonban a mai napon a Hold kerül szembenállásba a sorsbolygókkal, mely a Rákban haladó Hold és a Bakban lévő Jupiter, Plútó és Szaturnusszal való szembenállást jelenti.

A Hold az érzelmi oldalunk, a hangulatunk, ezért kissé ingadozóvá válik ez a terület. Érezzük, tudjuk, hogy valami készül, hiszen közeledünk a Jupiter-Plútó együttállásához, ez most érzelmi ingadozást, hangulatunk szélsőséges megélését eredményezi. 

Legfőbb célja a megértés, hogy szánj időt az idei év történéseinek, hatásainak megélésére és megértésére.

Mindannyian a könnyű élet felé vágyunk, és igyekszünk a jót vágyni, megélni, annak ellenére hogy a Világ nem fekete vagy fehér, hanem színes, és sokrétű.

 

Nincs jó rossz nélkül, nincs igazság hamisság nélkül és nincs győzelem veszteségek nélkül.

 

Előfordulhat, hogy amire vágysz arra az Univerzum most nemet mond, ezért úgy érzed magányos és frusztrált vagy, azonban mondanivalója abban rejlik, hogy elgondolkodj vágyaid és érzéseid igazságán. 

Minél előbb hajlandó vagy vállalni az igaz valót, annál könnyebben tudsz megvalósítani is.

Hiszen illúziókban a tervek nem tudnak létrejönni, csupán hamis ábrándok.

Mivel a Hold a Neptunusszal is trigon fényszög kapcsolatba kerül, ezért az angyali segítő energiák jelen vannak. 

Megérzések, megértések mind velejárói ennek az időszaknak.

 

 

Bővebben a novemberi hatásokról az alábbi videómban: