2020-május- Holdcsomópontok jegyváltása- Új karma ciklus

2020-05-06

Május 5.-től egy igen jelentős asztrológiai hatás veszi kezdetét, ami a holdcsomópontok jegyváltása.

2018 november 6. – 2020 május 5. között a holdcsomópontok a Rák-Bak tengelyen voltak, ami ezzel összefüggésben hozott tanításokat, tapasztalatokat. Ez a karma kör lezárul és egy új ciklus indul május 5.-től, hiszen a felszálló holdcsomópont az Ikrekbe, a leszálló holdcsomópont a Nyilasba kerül.

Az északi azaz felszálló holdcsomópont utal a jelenlegi szabad akaratunkra, a tetteinkre és azok későbbi következményeire. Ezért ezt mindig most alakítjuk, így a lehetőség is adott a választásra, a karmánk megváltoztatására, és szabad sors alakításra.

A déli azaz leszálló holdcsomópont a hozott karmánkat mutatja meg, vagyis a múltra utal, a múlttal van összefüggésben. Mivel megoldatlan karmát képvisel, ezért ezt nevezhetjük elkerülhetetlen ok-okozati megéléseknek is, hiszen ezzel mindenképpen dolgunk van, meg kell tapasztalnunk ennek a hatásait. 

Azonban fentieknek nem a sorsot elszenvedem, és nem tehetek semmit jelentése van, sőt inkább a történések megértése, a saját szerepünk megtalálása az életünkben. 

De térjünk vissza a jelenlegi hatásokra, és nézzük mit hoz számunkra az Ikrek-Nyilas holdcsomópont állás.

A felszálló holdcsomópont az Ikrekbe, a leszálló a Nyilasba kerül és itt is marad egészen 2022. január 19.-ig. Ez azt jelenti, hogy a sorsfeladatok, és a karmikus azaz ok-okozati megélések más aspektusba kerülnek.

Az Ikrek-Nyilas tengely a tapasztalatok és a nagyobb összefüggések összerakásáról szól. 

Ebben a 18 hónapban felerősödnek az Ikrek témák, melyhez az alapfokú tudás, tanulás, kommunikáció, közvetlen környezet, közlekedés, információk tartoznak. 

Ezért ezek a területek jelennek meg, szoros összefüggésben a legutóbbi Ikrek felszálló holdcsomópont idejével, ami 
2001 október 13.- tól 2003 április 13.-ig volt. 

Nagyon fontos lenne visszaemlékezni erre az időszakra életedben, hiszen az akkori történések, tapasztalatok visszatérhetnek, illetve segítséget nyújtanak a jelenlegi megélésekhez.

Azonban mindez nem azt jelenti, hogy ugyanaz fog történni, vagy ugyanolyan hatások érnek mint 2001-2003 között, hiszen akinek ez az időszak nehéz, vagy keserű volt életében, akkor ne arra gondoljon, hogy most is így lesz. 

A cél a megértés, a történések, események, döntések megértése, az összefüggések összeillesztése. 

Amit akkor talán nem sikerült meglátnod, megtalálnod az eseményekben, arra most itt az új lehetőség. A tudatosság a legfontosabb, hiszen ezáltal leszel képes a szabad akaratot felhasználni.

Nyilván ez nagyban függ egyéni szinten a születési horoszkóptól, hogy mely életterületet érint ez a holdcsomópont helyzet.

Az Ikrek felszálló holdcsomópont az alábbi témákat érinti:

  •  tanulás, továbbképzés
  •  kommunikáció, kapcsolatok
  •  közvetlen környezeted, barátaid, szomszédaid, testvérek
  •  kereskedelem
  •  információ, és alapfokú ismeretek
  •  kiváncsiság, ismeretszerzés
  •  közlekedés
  •  elménk működése
  •  gyakorlati tudás, tapasztalás

     

A Nyilashoz pedig az alábbiak tartoznak:

  • jog, törvény, vallás
  • hit
  • külföld
  • távoli utazások szó szerint és átvitt értelemben
  • az igazság
  • a tanítás
  • filozófia
  • elméletek
  • nagyobb összefüggések

 

Ezért a fenti témák bizonyosan változáson mennek keresztül valamint ezekkel összefüggésben érkeznek életünkbe tanítások, tapasztalatok.

Egyrészt a dogmatikus elméletek lebontása, az igazság felvállalása és meglelése lesz az egyik üzenete a következő másfél évnek.

Másrészt ha az Ikrek a tanulás, a tapasztalás, akkor a Nyilas a hit, a magasabb szintű tudás, a felsőfokú tanulmányok, és a nagyobb kép, ami csodálatos lehetőséget rejt, mivel kiemelten szerephez jut ez a téma. Elgondolkodni az eddig megszerzett tapasztalatokon, és megtalálni benne a jót, vagyis az igazit.

Időszerű fenti témák korrigálása, hiszen az információk közti rengetegben elveszik az igazság. Át kell alakítanunk a kommunikációt és a tanulást, tapasztalatszerzést egy magasabb szintre.

A két minőséget nem egymással ellentétesen használni, hiszen ez lenne az Ikrek tapasztal és csak azt hiszi el amit lát, hall, a Nyilas pedig az elméletekben él. 

Ha a kettőt együtt működtetjük, akkor a magasabb szintű tudás felé igyekezhetünk. Képessé válhatunk leválasztani a felesleges csacsogást, az üres szavakat, a manipulatív híreket és pletykákat, a valódi, nagyobb és Igaz belső tudásra ( Nyilas analógia )

Nem minden az aminek látszik, ezért a kételkedés a hírek és információk valódiságában időszerű, azonban mindezt abból a belső tudásból hívhatod le, melyet nevezhetünk intuíciónak, megérzéseknek is.

Hiszen a Nyilas már tudja, magában hordozza azt a bölcsességet mely a teremtés csodáit biztosítja számunkra.

A Nyilas egy optimista és jövőorientált jegy, ami abból a belső hitből és tudásból ered, ami mindenkiben ott van, amit mindannyian tudunk, hogy az élet egy ajándék, a léted egy csoda, a vágyaid már megvalósultak, csak el kell hinned.

Éppen ez a lényeg, hogy mit hiszel, hiszen az vagy és úgy élsz amit hiszel magadról, amit elhiszel, azaz amit el tudsz képzelni. 

Ha beszűkül a képzeleted, a tudatod, akkor lekorlátoztad az életedet, a vágyaidat és a hitedet.

Minden élőlény a Földön teremtő energiával megáldott, melyhez a szereteten keresztül vezet az út. A szerelem vagy szeretet az a hit és tudás, ami képes a holtat élővé, a szűkösséget bőséggé és a tapasztalást tudássá alakítani.

A holdcsomópontok érintettsége hozza a hold és napfogyatkozásokat is, melyek mindig egy jelentős fordulópontot okoznak egyéni és globális szinten is.

2020 évben a következő időpontokban lesz fogyatkozás:

  • június 5   Nyilas Telihold holdfogyatkozással
  • június 21 Rák Újhold Napfogyatkozással
  • július 5    Bak Telihold holdfogyatkozással
  • november 30 Ikrek Telihold holdfogyatkozással
  • december 14 Nyilas Újhold Napfogyatkozással

 

Bővebben az alábbi videómban hallgathatjátok meg az aktuális hatásokat: