2020-június 5-Telihold a Nyilasban holdfogyatkozással

2020-06-05

Június 5.-én este pontosodik be a Telihold a Nyilasban, méghozzá holdfogyatkozással. Ezzel kezdetét veszi a fogyatkozások ideje, ami június 21.-én Újholdkor folytatódik a Napfogyatkozással.

Ez a holdfogyatkozás, illetve Telihold a múlt és jövő, az elkerülhetetlen események és feladatok valamint a szabad akarat és választás kettősségére fókuszál. Olyan időszakot indít el életünkben, mely mindenkinek jelentős változásokat hoz, attól függően születési képletében mely életterületét érinti.

A Nyilasban a déli holdcsomópont arra hívja fel figyelmünket és indít be eseményeket, érzéseket, hogy mik azok a hitek, igazságok melyek már elavultak, és korlátozóan hatnak jövőnkre nézve.

Amit hiszel, tudsz vagy tudni vélsz most megkérdőjeleződik, ezért ezeket le kell tenni és tapasztalni, új igazságokat befogadni.

Most a hangsúly a lezáráson, az újításon van, a megoldások majd a június 21.-én bepontosodó Újholdkor érkeznek.

Mi az, ami már nem működik, ami már nem szolgálja a jövődet, visszahúz és korlátoz.

Az elkövetkező két hétben ezektől szabadulhatsz meg, ha nyitottá válsz a tapasztalásra, az érkező üzenetek, hírek befogadására.

Utoljára 2013-ban volt holdfogyatkozás a Nyilasban, ezért érdemes emlékezni milyen irány volt akkoriban az életünkben.

Új kapuk nyílnak, új célok, és irányok, amik merőben különbözőek lesznek attól amin eddig haladtunk.

Mivel a Mars kvadrátban van a Teliholddal, azaz a Nyilas Holddal és az Ikrek Nappal egyaránt, ezért a vágyaink tisztázása és elindítása lesz a fő irány.

A Mars még a Halakban van, ezért tiszta megérzésekkel, ráhangolódással tudjuk felfedezni milyen belső vágyak motiválnak. Egyrészt fény derül az igazságra, még ha az nem tetszik akkor is, másrészt megértheted melyek a valódi céljaid, vágyaid.  Ezek megvalósítása leginkább június 28.-tól lesz erőteljes, hiszen ekkor lép át a Mars saját jegyébe a Kosba. 

Az első jelentős megnyilvánulása a holdcsomópontok Ikrek-Nyilasban haladásának, számvetés ideje hiszen innen indulunk, most lehet újratervezni és korrigálni az útiányt ha úgy éreznénk eltévedtünk vagy letértünk a számunkra helyes vagy kedvező útról.

Amitől el kell válni, ami már nem a jövőnk azt most fel kell ismerni, hogy ne húzzon vissza a múltba, és a jövőt tiszta lappal indíthassuk.

Arra figyelj ami hív, vonz csalogat, amit vágysz és szeretnél, s ne a téves korlátokat, kifogásokat keresd.

A Vénusz is újjászületőben van, ezért minden olyan téma ami a szerelemmel, a vágyakkal, a boldogsággal, a pénzügyekkel van összefüggésben most átalakul. Ebben a lehetőség a fontos, hiszen ha használod ezt az energiát, ha együttműködsz a csillagos éggel, akkor bármi lehetséges, és megvalósítható.

Bővebben a június havi asztrológia videómban hallgathatjátok meg az égi lehetőségeket: