2020-január 29-31-Mars-Neptunusz-Látszat vagy Valóság

2020-01-29

 

A Vénusz-Neptunusz együttállást követően a Mars lép kapcsolatba az álmok és vágyak planétájával a Neptunusszal. 

Neptunusz saját jegyében a Halakban felerősíti az álmokat, a vágyakat és a szeretet magasabb szintű megélését. Azonban arra is hajlamosíthat, hogy illúziókat és megtévesztéseket okozzon, így a Nyilasban haladó Marssal történő teremtő kapcsolódása olyan szituációkat, történéseket okoz életünkben, ami az igazság felismerését erősíti.

A Nyilas Mars a Jupiter hatása alá kerül, ami szintén megjelenhet túlzásokban és a túláradó optimizmus hevében tett nagyvonalú lépésekben, azonban a lufi előbb vagy utóbb de kipukkad.

A túlzott kalandvágy és a jövőorientáltság elvonja a figyelmet a jelenről, ezzel egy örök elégedetlenséget indítva gondolatainkban. Itt és most kell, hogy jó legyen, most van itt a lehetőség, hogy lásd és érezd azt ami szép és csoda, azt ami öröm a pillanatban.

Ha elfeledkezel a most-ról, mást és mást akarsz, akkor sosem éred el a célodat.

Szükségünk van vágyakra és célokra, hiszen ez adja az értelmet a tetteinknek, a terveinknek, a feladatok elvégzésének, azonban közben is érdemes létezni, a pillanatban is jelen lenni.

MOST lásd meg a szépet, a jelen pillanatában találd meg a jót, azt az érzést ami melengeti szívedet, azt a beteljesülést ami a múltad vágyaiból született és valósult meg.

Aki folyton előretekint, újabb és újabb vágyak hajtják nem lesz képes a pillanatban létezni, a mai nap örömeit megtalálni. A Nyilas Mars által tetteinket a hit vezeti, a jövőben, a terveinkben és az álmaink megvalósulásába vetett tudás. 

Ugyanakkor a távlati célokhoz szükséges tettekhez erőnket a jelenből, a mai nap csodáiból és mindig a most rendelkezésünkre álló teljességből leszünk képesek teremteni.

A Mars és Neptunusz kapcsolatában benne rejlik a legnagyobb tudás is, amikor a megérzéseink segítik a cselekvést és a tiszta képet.

A napokban olyan híreket, történéseket tapasztalhatunk, amelyek kiemelten fontos üzenettel bírnak, leginkább akkor, ha harcolunk ellenük. Az igazság mindig megjelenik és leleplezi az álcát, itt a lehetőség felhasználni ezt a konstellációt, arra, hogy ne harcoljunk, ne erőltessük azt ami most nem akar működni, nem tud kiteljesedni.

A kiteljesedés éppen ebben rejlik, hiszen lehull a lepel a látszatról és megnyilvánul ami Igaz.

Ha azt érezzük, akadályokba ütközünk, hogy már nem tudjuk kinek hihetünk, vagy ellentétesen történnek az események, mint ami elvárható lenne, akkor álljunk meg és vessük le mind az áldozat mind a harcos szerepét magunkról.

Helyezkedjünk kívül és hagyjuk, hogy kitisztuljon a köd. Nincs más dolgunk mint megállni és megvárni amíg a gondolataink utolérik az eseményeket és egy tisztább képpel nézhetünk szembe.