2020-január 24-Vízöntő Újhold-A Szeretet ereje

2020-01-24

Ma pontosodik be az év első Újholdja, ami a Vízöntőben jön létre.

A Nap már a Vízöntőben halad, és csatlakozik hozzá a Hold is, együttállásuk új ciklust indít a Vízöntő-Oroszlán tengelyen, ami egyéni képletünk függvénye kinek mely életterületén nyilvánul meg ez az elindító és tisztító szeretet erő.

 

Nagyon érzelmes Újhold a mai, hiszen a Vénusz is kiemelt szerephez jut, egy nappal korábban a Jupiterrel alkotott segítő energiát, ami még érezhető, valamint a hétvégén a Marssal kerül teremtő kapcsolatba. 

Ehhez még az Uránusz is bekapcsolódik, hiszen a napokban volt Nap-Uránusz kapcsolódás, ami még az Újhold energiáira is erősen hatással van, hiszen az Uránusz a Vízöntő uralkodó bolygója.

A megújulás és a hirtelen változások küszöbén állunk, amihez a szabad akaratunk is adott, amennyiben hajlandóak vagyunk használni.

Január 27.-én a Vénusz a Neptunusszal fog együttállni, ahol a Vénusz a szerelem, a harmónia, és a pénzügyekre is hatással van, a Neptunusz pedig a feltétel nélküli szerelem, szeretet energiáját képviseli. Ez lesz a kibontakozása a most kezdődő hatásoknak.

Visszatérve a Vízöntő Újholdra, itt a lehetőség a szívünkkel foglalkozni, azzal a céllal, vággyal és tervekkel amik szívből születtek, születnek.

A legfontosabb motor az emberi testben a szív, ezért itt az ideje hogy ápoljuk szívünk vágyait és meghalljuk szívünk üzeneteit.

Nincs más út mint a szíved útja, erre hívja fel a figyelmet a mai Újhold, lehetőséget és bátorságot is biztosít, hogy megtedd az első lépést.

Minden emberi kapcsolat felerősödik, legyen az baráti, vagy szerelmi kötődés, erőt és lendületet kapsz, hogy tisztázd az esetleges félreértéseket, vagy az elhanyagolt szívednek kedves emberekkel törődj.

Ideje van minden felesleges haragot kitisztítani szívedből és megtenni a kezdő lépést, amit esetleg eddig nem mertél ahhoz is kiváló alkalom ez az égi energia.

Megértés és türelem mind a rendelkezésedre áll, hogy szeretettel közelíts másokhoz.

Hétfőn a Vénusz-Neptunusz együttállásakor a legmagasabb szintű szeretet energia érkezik le a Földre, hogy megértéssel, és megérzéseinkkel indítsunk el egy tiszta és szívünkből érkező új utat.

Bizony sok kegyetlenség van jelen világunkban, emberrel, állattal bánnak méltatlanul és szívtelenül, talán most jobban észreveszed mindezt és ahol éppen jársz teszel ellene.

A segítség mindig jelen van, a lehetőség ott van előtted. Nem menthetsz meg minden élőt, nem akadályozhatod meg ami éppen kilométerekkel odébb történik, de példát mutathatsz és ahol vagy, ahol jársz megértést, törődést és szeretetet adhatsz.

Olyan erős égi szeretet energia áramlik most napjainkban, hogy tudni és látni fogod kinek tudsz adni és segíteni.

Talán egyre többen lépnek erre az útra, a közömbösség helyett. Mindannyian az egész részei vagyunk, így bármily apró is egy ember változása, felforgatja vele a Világot.

Mindez ebben a hatalmas változások idejében képes megfordítani a rosszat és útjára indítani a jót, a szépet, a szeretetet és hálát, hisz nincs oly gonoszság, amit a szeretet ne tudna legyőzni.