2020-február 20-21-Jupiter-Neptunusz-Nap a Halakban-Őrangyalaid üzenete

2020-02-20

Február 19.-én a Nap a Halakba lépett, és kezdetét vette a Halak ideje. Mielőtt elindul az asztrológiai új év, amikor a Nap a Kosba lép, a tavaszi napfordulókor, addig az összegzés ideje jött el. 

Minden új kezdete előtt meg kell szabadulni a már idejétmúlt, és régi elgondolástól és dolgainktól, hogy az új tiszta alapokra épülhessen.

Ehhez hozzátartozik az elismerés, önmagunk értékelése abban, amit elértünk, amit megvalósítottunk, amiben sikert értünk el. Nem csak a nagy dolgokra kell gondolni, sokszor észre sem vesszük az eredményeket, így nem is értékeljük azt.

Bármi amit a múltban terveztél, vágytál, most itt van és megvalósult, az mind siker és eredmény, amit szükséges értékelni és elismerni.

Hiszen ez adja a motivációt a jövőhöz, az újabb tervekhez, nagyobb célokhoz is.

Ha valami nem tetszik, mert nem úgy alakult ahogy kedvező lenne számodra, ott is csak egy döntést hoztál, amiből le kell szűrni a tanulságot és ezzel máris értelmet nyer még a kudarc is. Hiszen nincs bukás, csak a meg nem értés, az értelmetlen veszteség jelent valódi kudarcot, veszteséget.

A Halak ideje alatt lehet megszabadulni azoktól a dolgainktól, helyzetektől, kapcsolatoktól vagy akár tulajdonságoktól, hozzáállástól, amit már nem akarunk az új ciklusba magunkkal vinni.

A láthatatlan világunk is ide tartozik, hiszen a Halak jegy az a minőség ami magában foglalja a titkokat, a belső és láthatatlan motivációnkat és érzéseket.

Az angyali minőség és sugallatok is a Halak jegyhez köthető, ezért különösen fontos most figyelni a legapróbb jelekre is, hiszen ebben rejlik a csoda varázslata.

Február 20.-21.-én a Mars az Uránusszal kerül áldásos fényszögkapcsolatba, ezért a tetteink zöld utat kapnak, ha szabadon, felszabadulva a terhektől, korlátoktól lépjük meg őket. 

A Jupiter-Neptunusz lehetőségekkel teli kapcsolódása is hat életünkre, ahol a Jupiter a bőség, a szerencse, az igazság és a hit energiáit hordozza.

A Neptunusz az álmok, a vágyak, az intuíciók és angyali sugallatok, a magasabb rendű szeretetet hozza el életünkbe. Kettejük kapcsolata rávilágít az emelkedés üzenetére, arra a tudásra és hitre amit az őrangyalaink biztosítanak.

Különleges, hogy ebben az évben háromszor jelenik meg ez a fényszögkapcsolat, így egymásra épülő folyamatokat támogat életünkben.

Legközelebb július 27.-én lesz Jupiter Neptunusz szextil, majd október 12.-én.

Ez az energia az emelkedés lehetőségét hordozza. Ennek üzenete nem a lemondás, az áldozati szerep, a dogmatikus korlátozás, hanem a jóban való hit. Az optimizmus, a hit, a belső fényünk és ragyogásunk, mely elhozza a csodákat és a csodálatos megvalósulásokat életünkbe.

Olyan energia ez, ami az őrangyalaink csodálatos üzeneteit közvetíti, hogy vezessenek minket.

Ez nem egyenlő a fanatikus és vak hittel, az irreális álmodozással, hiszen a Világ amiben élünk kétpólusú, így elkerülhetetlenül megéljük a veszteségeket, az esetleges tragédiákat, elszakadásokat, fájdalmat és mélységeket is. Azonban nagyon nem mindegy, hogy ez átmeneti vagy állandósul életünkben. 

A magasabb tudatosság abban rejlik, ha tudjuk, hogy sosem vagyunk egyedül, hogy mindig ott van a fény és a ragyogás, amit nem kívül, hanem belül lelhetünk meg.

Azonban nem szakadhatunk el a földi létünktől, az emberi testünktől, mivel most itt vagyunk és itt tudunk teljességre törekedni. Tisztelni és becsülni a földi testünket és környezetünket, a Föld csodálatos világát és egységét.

A segítségben, a jóban és a szeretetben való hitünk, az a belső ragyogásunk, amely átsegít a mélységeken és a legsötétebb órákban is a fény felé vezet.

A leghatalmasabb erőnk ebben a hitben rejlik, és ezáltal tudunk gyógyítani, és bízni a csodákban. Csak a hittel leszel képes meglátni az élet csodáit és varázsolni életedben.