2020-augusztus- Telihold a Vízöntőben

2020-08-03

Telihold ragyog az égen a teljességet sugározva, a Nap az Oroszlánban a Hold a Vízöntőben alkot egymással szembenállást, hogy kölcsönösen kiegészíthessék egymást. A szíved és annak vágyai kerülnek kapcsolatba a megérzéseiddel és a megvalósításukkal.

A Telihold mindig megvilágít valamit ami rejtve van, ami belül munkál ugyan, de mégis hatalmas erővel hat, ezzel segítve az igazság megértését.

Az Uránusz az ébredés és változás bolygója nagyon aktívan hat ebben a Teliholdban, hiszen kvadrátba kerül mind a Nappal, mind a Holddal. Ez egy igen hatékony energiát hoz létre, ami feladatokat, akár feszültséget is generál, ahhoz, hogy elhozza a cselekvést, vagyis a megoldást.

Ez okozhat bizonytalanságot, elbizonytalanodást is vajon helyes úton járunk-e, valóban azt akarjuk amit teszünk, de még bizalmatlanságot, gyanakvást is eredményezhet.

Mindez abban lesz a segítségedre, hogy kiderüljön hol van a biztos, a biztonság és a bizonyosság, és mi az ami már nem szükséges és ideje más irányba fordulni.

Ez a Telihold energia a tisztításról is szól, hogy felfrissülj és megszabadulj attól ami negatív vagy korlátozó, ehhez azonban először szembesülnöd kell a tényekkel és elfogadni, hogy amihez ragaszkodsz lehúz és fogva tart.

Csak azt tarthatod meg amiben szeretet és emelkedés van, hiszen az Uránusz az emelkedést is elhozza. Felszabadít a korlátozó kötelékektől, hogy szabadon szárnyalhass, hiszen az Uránusz a szabadság ereje is.

Új ötletek, inspirációk is mind megjelenhetnek ezen a Teliholdon, hiszen az emelkedéshez szükség van tudatunk tágítására.

Menj ki a szabadba és töltekezz fel a teljességet hozó Telihold fényében, engedd azt aminek mennie kell és fogadd azt ami érkezik. 

A Merkúr a Szaturnusszal szembenállásban, amit sok olvasatban negatívnak értékelnek, azonban ez nem így van, hiszen a gondolataid, az elméd ( Merkúr ) kiegészül a tapasztalataiddal ( Szaturnusz )

Az emlékek tudatos felhasználása támogatóan hat, hiszen a megélt tapasztalatot azaz tudást alkalmazod és ennek birtokában tervezed és alakítod jövődet.

A Szaturnusz korlátozó hatása akkor nyilvánul meg, ha a félelmekkel irányítod életed, a mai Teliholdkor ráláthatsz erre, hiszen azon tudsz változtatni amit tudatosítasz és felismersz.

A Kosban haladó Mars felerősödve saját jegyében, a Bakban hátráló Jupiterrel alkot egy kvadrátot, ami szintén lehetőségekkel teli, hiszen a feszültség a változást, a megoldást támogatja.

Felhívja a figyelmedet az esetleges elhamarkodásra és szembesít az igazság győzelemre vezető sikerével. A Jupiter segíti, hogy meglásd a nagyobb összefüggéseket, a tisztább képet és igazságot, valamint a hitet és bizalmat a jövőben is támogatja. 

A cselekvés és tettek azaz a Mars ereje a hittel kiegészülve nem ismer lehetetlent csak az eredményt és sikert.

Ez a Telihold a múlt terheitől segít szabadulni, hogy tiszta és erős energiákkal élhesd életed, és léphess a következő szintre.

 

Bővebben az augusztusi hatásokról az alábbi videómban: