2020 november 21- Nap a Nyilasban-Vénusz a Skorpióban

2020-11-20

November 21.-én a Nap elhagyja a Skorpió jegyét és átlép a Nyilasba. Bizonyosan jó hír ez, hiszen a Skorpió ideje alatt megélt mélységek most magasságokba repítenek

A Nyilas a kentaur aki nyilát az ég felé emeli, ehhez a jegyhez társítjuk az optimizmust, a hitet, a szerencsét, a bölcsességet, az igazságot.

A Skorpió szembesített a mélységekkel, az érzelmekkel, a halott és élettelen dolgainkkal melyek elszívják erőnket. Az alvilág és a rejtett igazságok jelentek meg mélyen bennünk, valamint az újjászületés lehetőségei is. 

A Nyilasban a feltétlen hit képes kiemelni a szív fájdalmából, amihez elengedhetetlen szembesülni a tiszta valósággal, az igazsággal még akkor is ha ez nem tetszik, vagy ijesztő.

A Skorpió segít rálátni belső erőnkre, a lélek rejtelmeire, valamint az Univerzum igazságaira, és mindez a Nyilasban áll össze egy nagyobb képpé, amikor megérthetjük, majd azzal a hittel tervezhetjük a jövőt.

A megvalósítás majd a Bakban történik, azonban tekintve, hogy a Nyilas bolygója a Jupiter a Bakban van, ezért gyorsabban történik most mindez, a megértés hamarabb vezet el a megvalósításhoz is.

 

A Nyilasban képesek vagyunk felülemelkedni a problémákon egy nagyobb cél érdekében.

 

A Nap a Nyilasban december 21.-ig fejti ki hatását, ezalatt lesznek a fogyatkozások is,

először november 30.-án egy Telihold az Ikrekben Holdfogyatkozással, majd

december 14.-én Újhold a Nyilasban Napfogyatkozással.

Nagyon jelentős időszakban vagyunk, elkerülhetetlen feladatokkal és változásokkal.

 

November 21.-én a Vénusz is jegyet vált és a saját jegyéből a békére, harmóniára törekvő Mérlegből átlép a Skorpióba.

 

A Vénusz könnyedsége a Skorpióban nem igazán tud megnyilvánulni, hiszen itt inkább a mély érzelmekkel, a manipulációval, a birtoklással, félelmekkel és a cseppet sem könnyű igazsággal kell szembesülnie.

A külvilág helyett az elmélyülés, esetleg a magány érzése, önmagunk megismerése és érzelmeink megélése a fő hatása.

Mindez érinti a pénzügyeket, a szerelmi témákat egyaránt, így a szerelem és a pénzügyek tekintetében mélyebb igazságokra láthatsz rá ezen időszak alatt. 

A Vénusz december 15.-ig lesz a Skorpióban, akkor lép át a Nyilasba, ami a mélységek után a magasságokat is elhozza. 

 

A Nap a Nyilasban a Jupiter hatásait erősíti, így az igazság, a törvények, a hit, a nagyobb összefüggések megvilágítódnak a Nap fényében. 

Elindul egy új út, ami lehet veszteségekkel jár, azonban a jövő ajándékokat és szerencsés fordulatok tartogat, még akkor is, ha ezt még nem látod. 

 

Bővebben a november hónap hatásairól az alábbi videómban: