2020-február 28-29-Vénusz-Plútó-Szenvedélyes teremtő energiák

2020-02-28

A február utolsó napjai igen szenvedélyes és intenzív erőket mozgatnak meg. Legutóbb 2019.október 1.-én volt Vénusz-Plútó kvadrát, valamint december 13.-án Vénusz-Plútó együttállás.

Szerelmi téren és pénzügyekkel összefüggésben a fenti időpontok történései, elindított dolgai, témái térhetnek vissza illetve teljesedhetnek ki. A hétvége a lezárása, megértése, csúcspontja ezeknek az eseményeknek, folyamatoknak.  

Az Uránusz a Holddal együttállásban, a Merkúrral támogató fényszögkapcsolatba lép, ezért szombaton kiemelten figyeljünk a gondolatainkra, szavainkra. 

Egyrészt amit gondolsz, kimondasz az most nagyobb erőt kap, másrészt a teremtés vagyis megteremtés is hatékonyabb.

Az Uránusz esetében a bevillanó gondolatok hozhatnak most megoldást egy régóta elakadt ügyben.

Eközben a Vénusz a Plútóval kerül kvadrátba, ami szintén a cselekvést és teremtést támogatja.

Azonban a Plútó esetében nem kizárt a másik oldal megélése sem, amikor szeretethiány, és elégedetlenség kerül felszínre. Érdemes ezeket a lehúzó gondolatokat idejében nyakon csípni és átalakítani.

Ennek módszere, ha most arra helyezed figyelmed, mi az ami jó.

Amit most természetesnek veszel, elsiklasz mellette azt egykor vágytad és tervezted, a múlt célja volt. Itt és most a jelenben pedig már megvan. Vedd észre ezeket a sikereket, eredményeket, boldogságokat.

Örülj annak amid van, amit elértél, ami teljesült. 

Meríts erőt a hétköznapi örömökből, éld meg őket és élvezd ki minden pillanatát. 

Ha ezt teszed hittel telik meg szíved, hiszen a megvalósult célok erőt adnak a jövőbeni vágyak megvalósulásához. 

A Plútó most lerántja a leplet a hiányról, a szélsőségekről, azonban ezt először a külvilágra vetíted, aztán rájössz ez mind belőled fakad. Nem kizárt az érzelmi végletek megélése sem a hétvégén, de aggodalomra semmi ok, hiszen ez is érted történik, az igazság felismerése a célja, ami nem más, mint a tudás, hogy boldogságod Te teremted. 

  • Keresed-e és megleled-e a jelen szépségeit?
  • Félelmeid, vagy hited vezérel?

Tedd fel magadnak a kérdést és gondolkodj, mielőtt ítélkeznél.

Amíg félsz és aggódsz, addig nincs időd meglátni a lehetőségeidet, a csodákat, a szépségeket.

Felerősödnek a szerelmi vágyak is, amihez akár új ismeretségek is köttethetnek, nagyon intenzív erővel. Új utak és lehetőségek bukkannak fel.

Ez lesz a hónap csúcspontja, hiszen a szenvedélyes szerelem erejét érzékelteti, azt a hatalmas átalakító erőt, amivel bármire képesek vagyunk. Amit szerelemmel teszel vagy csinálsz a leghatalmasabb erővel bír, hisz a szeretet tüze táplálja.