2020-április 8-Telihold a Mérlegben-A boldogság fénye

2020-04-07

Április 8.-án hajnalban pontos a Telihold a Mérlegben, ezért éjszaka már csodálatos ragyogását láthatjuk a Hold teljességének.

A Mérleg Telihold a kapcsolatokat helyezi a fókuszba, valamint a harmóniát és egyensúlyt életedben.

Ha van párod, akkor felerősödik, hogy mennyire látod magad mindebben, milyen is valójában ez a kapcsolat, igaz vagy hamis érzelmek működtetik, a biztonság és a félelem vagy a szeretet és a hűség. 

Ha épp nincs, akkor azért mert magányosnak érzed magad és hiányzik valami vagy valaki.

Ehelyett arra kéne figyelned, mi az, amid van, mi az, ami most is itt van és értékes, amit értékelhetnél, aminek örülhetsz és boldogságot meríthetsz belőle.

A Mérleg Telihold az egyensúlyt, a harmóniát fejezi ki, éppen ezért akár felnagyíthatja azokat a területeket életedben, ahol nincs egyensúly.

Mástól nem várhatod a megoldást, a boldogságot sem. 

Mindenki a boldogságot keresi így vagy úgy, és ennek érdekében célokat tűz ki. Például férjhez akar menni, párkapcsolatot szeretne, gyermeket akar vállalni, házat akar venni, új autót, karriert, sikert...

Ezekkel nincs semmi gond, azonban, ha ettől várod a boldogságot akkor hatalmas csalódás lesz a vége.

A célokkal nincs baj, sőt szükséges is, a vágyakkal teljesedik ki az élet, azonban nem ettől leszel boldog.

A boldogság nem egy állandósult állapot, a boldogság egy pillanat, amit ha észreveszel, akkor lesz belőle sok-sok pillanat.

A boldogságot Te teremted, és mindig elérhető, bármit is hoz az élet, bármely szakaszában jársz, a boldogság jelen van, a jelenben van. 

A jelent pedig Te uralod, Te döntöd el mire figyelsz, mit értesz meg akár egy nehézségből is, látod-e közben a napsugaras égboltot, a virágzó réteket, az illatokat, az ízeket, az elméd szabadságát, a lelked szárnyalását.

Akkor leszel boldog, ha képes vagy elcsípni ezeket a pillanatokat, érzéseket, ha arra figyelsz ami szép, ami jó, ami feltölt. 

 

A teljes április havi előrejelzést az alábbi videóban hallgathatod meg: