Nap-Plútó együttállás-Erő és Hatalom

2019-01-10

Öngyógyítás, teremtő gondolatok.
Mi az erőd, mi a hatalmad, s vajon hogy használod?  Január 11.- én pénteken a Nap a Plútóval egyesül, a fény és az árnyék, a világosság és a sötétség erői lépnek szövetségre bennünk. 

Létezik egy erő, egy hatalom, mely pusztít vagy épít, akár egyszerre mindkettőt, amitől félsz, amit nem ismersz és úgy érzed nem irányíthatod. 

Hatalmas ereje túlmutat a földi léten, riasztó és mégis vonzó, magnetikus irányíthatatlan. Az ereje mellett eltörpül földi léted, kiszolgáltatottan várod vajon mit hoz, mit okoz, életet ad, vagy elpusztít. Az erő mely nem ismer korlátot, nincsenek határai, bármily képtelen mégis ott van körülötted és benned is.

Csodálatos erőt és lehetőséget kapunk a gyógyulásra, a gyógyításra életünkben. Mindehhez csupán a hitre van szükséged, mely szintén adott, hiszen a Jupiter saját jegyében a Nyilasban hatalmas erőhöz jut, valamint a Vénusz is körbetáncolja ezt az energiát.

A boldogság a téma, ami ott van benned, pontosan tudd mit és hogyan szeretnél. A Plutó a hatalom, mely hatalmas energiákat szabadít fel, mindezt most tudatosan használhatod, kihasználhatod. A Nap és a Plútó a hatalom és a tudatosság, melyet saját teremtő hatalmad tudatos működtetésére érdemes felhasználni.

Mivel mindez a Bakban jön létre, ezért a sorsod felvállalása, a felelősség tudatosodhat benned, mely a szabad akaratod általi irányítás. A jövő felé érdemes tekinteni, hiszen amit most gondolsz, kimondasz nagyobb hatással lesz életedre mint azt gondolnád. Ismét a saját portádon sepregetés a támogatott és hasznos, ahelyett, hogy másokat akarnál irányítani, manipulálni.

A Hold és összekapcsolódik az erővel és hatalommal, mely a megérzéseket, a ráhangolódást is segíti.

A Plutó energiái az újjászületés a regenerálódás lehetőségét is hordozza, öngyógyítás a belső erőd által. Most nem félsz semmitől, nem riaszt a sötétség, hiszen fényben úszik az éj és beragyogja napodat a belső erőd. Változnod kell és változni is akarsz, nem számít ha a pusztulás riogat, nincs mitől félned mert az átalakulás veled van, benned van. Látod a célt, érzed az erőt és tudod az utat.