Május 5-Bika Újhold-Út a boldogsághoz

2019-05-04

Szombat éjjel azaz május 5.-én pontosodik be a Bika Újhold ami tovább erősíti az öröm utáni vágyakat. Egyértelmű jeleket kapsz arra, hogy a boldogság útján vagy ellene haladsz.

Minden elfojtás, minden elnyomott vágy, gondolat felszínre tör, ezért lehetnek meglepő hírek, információk, valamint meglepve önmagadat is kimondhatsz olyat ami régóta benned van.

A Mars a Jupiterrel áll szemben amit úgy is érezhetünk, hogy a cselekvés hittel telítődik, azonban okozhat túlkapásokat is, mind a kommunikáció, mind az önérvényesítés terén.

A Bika Újhold az élet élvezetét, a megélhető örömöket, boldogságot közvetíti, s Újhold lévén az ehhez vezető utat indítja el.

A Mars-Jupiter szembenállása egy vizsga is egyben, arról hogy mit teszel az igazságért, mit teszel az igaz vágyaidért.

Vajon amit teszel, mondasz, cselekszel az igaz? A felsőbb szférák szűrőjén át is igaz? A lelked igazsága vagy az elméd hamissága?

Az Ikrekben haladó Mars szintén a kommunikációt emeli ki, szemben a Nyilasban hátráló Jupiterrel a régi vágyak, álmok azaz a boldogság a kiteljesedés lehetőségét veti össze a mindennapi cselekedetekkel.

Felgyorsulnak az égi igazságok földi megjelenései, nincs ámítás, sem önámítás, nincs ferdítés. Ami igaz, az valódi, amiben hiszel azt cselekszed, s ha hamisat teszel hamis a hited is.

Az Ikrek és a Mars rohanása, a felgyorsult kommunikáció, beszéd és cselekvés nem hoz bölcsességet.

Azonban a szavak ereje, a gondolatok hatása hittel telítődve csodákra vezet. Állj meg ezen a hétvégén, gondolkodj és figyelj a jelekre, a hangokra, a belső suttogásra a szíved szavaira és merj tenni a hited szerint. Ha így teszel a siker nem marad el.

Mivel nagyon erős sorsfordító időszakot élünk, a múlt, a karma megnyilvánulása igen intenzíven tapasztalható. Mindez sokkal egyszerűbb mint azt hinnéd.

A karma a másik oldal megélését hozza el a mindennapjaidba. Érdemes picit elgondolkodni azon hogy a jelen helyzetben megjelenő kapcsolataidban mit tapasztalsz. Érzed-e az összefüggést, érzékeled-e, hogy ami bosszant a másikban, vagy ami miatt Téged ér kritika azt már megélted csak a másik oldalon.

Amiért most téged kritizálnak azt a múltban Te nem tudtad elfogadni társadtól. Ami Téged bánt, vagy zavar jelenleg azt Te tetted, működtetted előzőleg megélt kapcsolataidban. Hogy miért fontos, hogy ezt észrevedd?

Mert így teheted le ezt a körforgást, így léphetsz ki belőle, hogy ne kelljen tovább pörögni ebben a spirálban, újra és újra megélni hol ezt, hol a másik oldalt.

Ha már látod és felismered hol és miként jelenik meg mindez, a következő lépés, hogy másképp cselekedj. Cselekedj úgy ahogy egykor Neked jó lett volna, tégy úgy ahogy egykor veled nem tették.

Ez nem azt jelenti, hogy szeresd akit nem tudsz, nem azt jelenti, hogy maradj ahol nem akarsz. Azt jelenti tedd ezt másképp, IGAZ módon.

Vállald a valóságot, az igazságot, vállald fel, hogy mit szeretnél, ne ámítsd sem magad, sem mást. Ne hibáztasd a másikat, ne éreztesd, hogy ő tökéletlensége okán nem vágysz rá, hiszen ez nem hibája a másiknak. Tiszteld és fogadd el, hiszen ezzel fogadod el önmagad is, ki egykor voltál, vagy, s leszel majd.   

Így teheted le a múlt terheit is, a múlt kudarcai átalakulnak tapasztalattá, a sérelmek megértéssé, a bánat reménnyé és a vágy hitté.

Hiszen az vagy amit hiszel!