2023 március havi asztrológia-Sorsfordító forradalmi idők kezdete

2023-02-23

 

A március hónap hatalmas erővel robban, mivel a sorsbolygó is jegyet vált, a Szaturnusz befejezi a 2020 decemberben indított útját a Vízöntőben és átlép a Halakba.

 

Március 7.-én történik mindez, amikor egy Telihold is felragyog az égen, amely a Szűz Holddal teljesedik ki.

Március 10-15 között a gyógyítás energiái érhetőek el, hiszen a Jupiter egyesül a Chiron energiáival, amely az elutasítás sebeit és annak gyógyítását teszi elérhetővé.

Eközben ismét bepontosodik a Mars és a Neptunusz kvadrátja amely az önzés és önzetlenség, az illúziók és a valóság ellentéteit is kiélezheti.

 

Március 20.-án a Nap belép a Kosba amely a tavaszi napéjegyenlőség ideje, tehát az asztrológiai új év kezdete is.

Ekkor kezdődik a Mars éve, és ezen elindító energiákat még egy Újhold is megerősíti a Kos jegyében.

Hatalmas elindító erő mindez, így bátran léphetünk a tettek mezeire, azonban ügyelni érdemes arra, hogy ne harcoljunk, még akkor sem ha azt gondoljuk az igazságért tesszük.

A Világ folyamataiban jelentős harcos megnyilvánulások jelenhetnek meg, azonban mindez csupán egy minta amelyből tanulhatunk egyéni életünk és működéseink tekintetében.

 

Március 23.-án a Plútó is jegyet vált és átlép a Vízöntőbe, ahol júniusig jár majd.

A Plútó igen lassú mozgású égitest ezért a jegyváltásai mindig agyon erőteljes energiákat mozgatnak meg, és hatalmas lehetőséget adnak, hogy megfordítsuk életünk nem működő területeit.

Ha eddig hiány volt, most bőség lehet, ahol elakadás volt itt a lehetőség az áttörésre.

Azonban mindez nem működik magától, sőt a félelmek vissza is tarthatnak ettől a lehetőségtől, ezért nagyon fontos, hogy kizárólag önmagunkra figyeljünk, zárjuk ki a külvilágból érkező félelemkeltő híreket, eseményeket.

 

A gyógyítás lehetősége adott, amit önmagunk hozhatunk működésbe, hiszen az újjászületés ereje elérhető a Plútó által.

 

Bővebben az alábbi videómban: