2023 március 20-28.-ig heti asztrológia-Tavaszi napéjegyenlőség-Mars év kezdete-Most vagy Soha

2023-03-17

 

Március 20.-án a tavaszi napéjegyenlőségkor kezdődik az asztrológiai új év, innentől már a Mars évébe lépünk. Igen mozgalmas hét elé nézünk, mely hűen tükrözi az előttünk álló egy év energiáit.

 

 

Március 21.-én kedden egy Újholdat köszönthetünk amely Kos Újhold is a Mars erőit mozgósítja, nagyon intenzív és erőteljes holdhónapot jelezve.

Most vagy Soha érzése járhatja át lelkünket, amely olyan érzéseket generál életünkben, hogy az eddig elnyomott akaratunk felszínre kell törjön.

Az egész év erről az erőteljes akarat energiáról szól majd, itt kezdődik el minden. Éppen ezért nagyon legyünk figyelmesek, hogy erőinket pozitív irányba, valamilyen jó célért használjuk, ahelyett, hogy valami ellen küzdünk.

A Világban zajló folyamatok hűen tükrözik a negatív megélési lehetőségeket, a harcot, háborút, a hamis ideológiákat, a "nekem van igazam és ez feljogosít mindenre" érzés alapján működést.

Mindez jó példa arra, hogy személy életünkben óvakodjunk ezen negatív mintáktól és megtaláljuk a bennünk zajló folyamatok elfojtásait, félelmeit egyaránt.

 

Március 23.-án is nagy égi esemény következik, mivel a Plútó jegyet vált és átlép a Vízöntőbe.

Ugyan még vissza fog hátrálni majd a Bakba, de ezzel elindítja az új korszak bevezetését.

2008 évben lépett a Bakba, melyre ha visszagondolunk akkor láthatjuk mekkora erőket mozgatott meg, hiszen akkor indult egy gazdasági válság is.

Ezen hatalmas energiaváltást ajánlott használnunk, mivel ezzel megváltoztathatjuk a régi mintákat és fordíthatunk a sorsunkon.

 

 

Erről is bővebben az alábbi videómban: