2023 február 5-12.-ig heti asztrológia-Telihold az Oroszlánban-Szívügyeink

2023-02-02

 

Izgalmas Telihold köszönt ránk vasárnap este a hét bevezetéseként. A Hold az Oroszlánban a Nap a Vízöntőben alkot szembenállást, amely az öntudatot segíthet felszabadítani.
 

 

Váratlan fordulatok, meglepetések ébresztenek fel abból a megrekedt állapotból, ami már eltávolodott a szíved valódi útjától.

Másoknak való megfelelés helyett a saját út járása válik lehetővé, amihez természetesen szükséges a felismerés, a belátás és a változtatás képessége.

Az égi energiák mindezt erőteljesen támogatják, csupán tudatosan kell felhasználni a segítségeket.

 

Ha egy váratlan helyzet áll elő, vagy úgy érzed fojtogató a már megszokott szereped, akár a külvilágból, társadtól kapsz szokatlan megnyilvánulást, ezen hatások mind azt a célt szolgálják, hogy ÉBREDJ!

 

Találj vissza önmagadhoz, és ne akarj megfelelni, sem egy közösségben, sem a családban, sem a kapcsolataidban. 

Ha rátalálsz önmagadra, felismered, hogy Te engedted meg a dolgokat megtörténni éppen ezért Te vagy aki változtathatsz rajta.

 

Merj önmagad lenni, vállalni mit szeretnél, mi a szíved útja, akkor is ha ez nem tetszik majd másoknak.

Lehet időbe telik mire megszokják a megújult önmagad, az is lehet lesznek akik elfordulnak tőled. Majd jönnek mások, hiszen ha önmagad vagy, akkor ragyogsz, sugárzol mint a Nap, és a Nap vonza az emebereket.

 

Természetesen az Uránusz kvadrátja a Teliholdhoz a lázadást, a szabadulást is megjelenítheti, azonban ha szívből cselekszel nem hibázhatsz.

 

A hét második felében az Astraea és a Vesta is elhagyja a Halak jegyét és a Kosba lép.

Astraea az igazságosság, Vesta a szent célra való ráhangoldósát támogatja, azonban a Kosban a túlzásokat is, melyben az akaratosság, erőszakosság is benne rejlik.

Az önérvényesítés ha szívből jön, akkor a szeretet vezeti, tehát kerüli fenti negatív megéléseket. 

Úgy bánj másokkal ahogyan Neked is jó lenne ha bánnának Veled.

 

 

A Merkúr a Plútóval kerül együttállásba, így a szavaknak gondolatoknak most hatalmas ereje lesz, ez már csütörtöktől egészen a hét végéig elérhető energia.

Mindez felvetheti az igazság harcosa attitűdöt is, azonban itt érdemes picit megállni és megérteni, hogy ez a Te igazságod, a másik pedig előfordulhat, hogy éppen ellenkezőleg látja az adott helyzetet.

Engedd a másiknak is, hogy önmaga lehessen, hiszen a dolgok kölcsönösen tudnak csak harmóniában működni.

 

A Plútó a Merkúrral hajlamosíthat az egyoldalú akár megszállott elgondolásokra, ezért különösen fontos megfontoltan kezelni a másokra való hatásainkat.

Másrészt a szenvedélyes kommunikáció és gondolkodás végletei később megbánást okozhatnak, ezért úgy és arra gondolj amit szeretnél megvalósítani, használd ezen különleges teremtő erőket a jó célok megvalósításához.

Kerülni érdemes most a végleteket, annak ellenére hogy nagyon valószínű megtapasztaljuk ezt a külvilágból, rajtad múlik engedsz-e csábításnak, és belemész a hatalmi játszmákba, vagy kivonod magad ezen lehúzó energiák bűvköréből.

Használd a gondolataid és kommunikációd emelésére, átalakítására mindezt és lépj meg olyan szinteket amit eddig nem mertél.

 

Bővebben az alábbi videómban: