2022 február 21-28 heti asztrológia

2022-02-18

 

A február hónap utolsó hete sok lehetőséget tartogat, a Mars és a Vénusz együttállása még rendelkezésünkre áll, mely a Bak energiákat támogatja, ezáltal a hosszú távú céljaink, terveink és kapcsolataink vonatkozásában használható fel.
 

 

A Merkúr energiája is hangsúlyos ezen a héten, hiszen a Merkúr a Vízöntőben eléri a Szaturnusz-Uránusz kvadrát fokát, így az Uránusszal kerül teremtő fényszögkapcsolatba.

Mindez erőteljesen beindítja a tisztázási folyamatokat életünkben, amelynek első lépése a gondolataink tisztítása a kívülről támadó lehúzó és félelemkeltő erőkkel szemben.

A létrehozás első fázisa a gondolatokban történik, itt ültetjük el a magvacskákat melyekből új élet és új dolgok nőnek, fejlődnek ki.

Így egyértelmű, hogy itt szükséges a bizalom, a hit, és a tapasztalatok összegzése, amelyek pozitív irányba hatnak és indítanak el célokat.

Nem mindegy hogy mit engedünk be a fejünkbe, hiszen a lehúzó gondolatok, a félelmek a teljességet rombolják, ezért ügyeljünk rá, hogy az energiarabló kommunikációt kerüljük, a manipulatív híreket és információáradatot megszűrjük.

 

A Merkúr az Uránusszal kvadrátban arra szólít fel, hogy szabadulj meg a lehúzó gondolatoktól, félelmektől, blokkoló hiedelmektől, mivel ez hozza el a szabadságodat is.

 

Másik érdekes konstelláció, hogy a Mars és a Vénusz együttállása eléri az Eris fokát, így kavdrátba kerülnek, amely a viszály, a békétlenség és a harcok megjelenésére utal, amelyet könnyen elkerülhetünk, amennyiben tudatosan nem engedünk ezen energiák elragadásának.

Helyette tisztán elégedetlenség nélkül hagyjuk távozni azt ami vagy aki feszültséget hoz, vagy hordoz, a felesleges ellenségeskedés nélkül.

A hónap végén a Bak energiákban bővelkedünk, mivel a Hold is ebben a jegyben lesz majd, amely erősen támogatja törekvéseinket melyek a jövőnket szolgálják. Kitartóan, fegyelmezetten tudunk most dolgozni életünkben azon témákban amelyek építik életünket, jövőnket.

 

Egyszóval engedjük aminek mennie kell és tegyünk azért amit el akarunk érni, hiszen amit most ültetsz az magasra nő majd.

 

Bővebben az alábbi videómban: