2021 szeptember-Újhold a Szűzben-Rend és rendszer

2021-09-07

 

Szeptember 7.-én hajnali 2:51 perckor pontos az Újhold a Szűzben, mely elindítja az új hónap energetikáját.

Az Újhold mindig egy új lehetőséget hoz arra, hogy elindíts valamit, új energiákat fogadj be, és hatása a következő Újholdig tart, amely október 6.-án lesz.

 

Ez az Újhold attól válik különlegessé, hogy egészen pontos trigon fényszögkapcsolatba kerül az Uránusszal, amely a fordulatokat, a változásokat, az ébredést hozza el.

 

Az Uránusz a felszabadulás lehetőségét hordozza, a Bikában ezt földies energiákkal egészíti ki, annak érdekében, hogy felimeréseid az anyagban, itt és most megélhesd.

A Szűz analógiái a rend, a rendszer és a gyógyítás is, így ebben a holdciklusban megjavíthatsz, meggyógyíthatsz valamit életedben, önmagadban.

Mindez a felszabadulást, a hirtelen fordulatokat és változásokat is támogatja, mely éppen a megelőző napok folyamatát segíti, hiszen a kapcsolatok rendezése, vagy a nem működő kötelékek elvágása vezet a felszabaduláshoz és teremti meg a lehetőséget egy új és tiszta iránynak.

Az Újhold képlete erősen utal a sorsuralásra, az öntudatra ébredés lehetőségére.

A Merkúr a Chironnal kerül szembenállásba, amely energia az elutasítás, a visszautasítás sebeire emlékeztet. Azonban nem azért, hogy ezen sirdogáljunk, hanem annak érdekében, hogy mindezt megértsük.

Ráébredjünk arra a felszabadító igazságra, hogy önmagunkat elfogadni csakis magunk vagyunk képesek, melynek egyenes követkeménye, hogy érvényesítjük önmagunkat, akaratunkat és vágyainkat, mely önazonosság a külvilágból is visszaigazolást nyer majd.

Itt még mindig a kapcsolatok kerülnek a középpontba, így érdemes rendezni azt amit szükséges.

Kiválóan felhasználható az Újhold energiája nem csak ezen a napon, hanem még jó pár napig arra, hogy rendet tegyél gondolataidban, terveidben, a Szűz alapos és hasznos energiáival töltekezve tiszta lappal kezdj el egy új irányt.

Tégy hát rendet magad körül, szabadulj meg a felesleges kacatoktól, és amint kívül úgy belül is folytasd a rendszerezést, gondolataid, emlékeid területén egyaránt. 

 

Bővebben a hónap hatásairól az alábbi videómban: