2021 március - Újhold a Halakban - Legyen egy álmod

2021-03-13

 

Ez egy csodaszép varázslatos Újhold, ami a Halakban, az összegzés és lezárás minőségében érkezik el, így kiválóan alkalmas a kapcsolataink rendezésére, a megértésre, a megbocsátásra, és oldásra egyaránt.

A földi szeretet kapcsolódik a felsőbb angyali szeretettel, így csodálatos megérzések, boldogság energia érkezik ebben az Újholdban.

Mivel az Újhold egy elindító energia, mely kezdeteket jelöl ezért kiváló alkalom arra, hogy megleld az örömöket, a szépségeket és a boldogságot ebben a pillanatban és mindezt kiteljesítsd a következő időszakra.

Ez nem a tettek ideje, sokkal inkább a visszavonulásnak, az elmélyülésnek kedvező időszak.

Romantikus és érzékeny időszak, azonban mesebeli álmok beteljesülésének ideje is, ha a szívedre figyelsz és a szeretetet élteted, akkor megszületik valami amiben fény és bőség van.

A Halak ura a Neptunusz a határtalan és megfoghatatlan erők megnyilvánulása, a megérzéseink melyek halkan, lágyan suttognak az angyali énekek által.

Olyan időszak kezdetét jelöli, amikor inkább sodródj az áramlattal, mint erőből próbálj haladni. Ha elengeded a görcsös akarást, és irányítást rábízva életed a szíved sugallatára, akkor nincs ellenállás, nincs feszültség, csupán hit és bizalom. Olyan ez mikor felfekszel a vízre és hagyod hogy lebegj és sodorjon az áramlat. 

Ez egy különleges elindító Újhold, hiszen nem konkrét cselekvést, vagy tervet kezdhetsz el most, hanem ennél sokkal nagyobb dolgot, egy álmot.

Minden dolog az életben egy álomból képzeletből indul el, és van ami megvalósul van ami nem, vagy talán egy másik síkon igen.

Egyszóval álmodj csodát, álmodj varázslatot, hiszen minden ami a képzeletben megjelenik bekerül a nagy egységbe, tudatba és elindít egy folyamatot.

Ez most nem a cselekvés ideje, hanem a képzelet varázslatos alkotása.

A megvalósulás akkor és ott történik amikor és ahol ideje van, ha megszületik egy álom, abból valóság lesz, lehet nem holnap, sőt évek múlva, de a jövőt ma álmodod meg.

Mi történik most a világban és hogyan kapcsolódik ezzel a csodálatos Újholddal?

A világjárvány melynek az ármány is részese, jelen van, és korlátokat, félelmeket hoz. A Halakhoz tartozik a kiszolgáltatottság és akár a betegség is, abban az esetben ha nem tudsz megpihenni, visszavonulni, akkor rákényszerülsz. Ez nyilván a negatív megjelenési formája a Halak analógiának, amihez a görcsös akarás vezet.

Érdemes megfigyelni a természetet, hiszen itt élünk a Földön, ezért ránk is ugyanazok a természeti törvények vonatkoznak.

A növények, fák és még az állatok is összhangban a természet csodáival követik ezeket a ciklusokat, és a születés, a megújulás előtt visszavonulnak, megpihennek, erőt gyűjtenek az új élethez.

Az ember már eltávolodott ezektől a természeti ciklusoktól, és ugyanúgy tesz télen, tavasszal és nyáron is, menetel és végzi a dolgát, dacol a széllel, viharral, a sötéttel és a nappallal. A naptári évvel várja januárban az újat, pedig az márciusban érkezik a Kos idején, és előtte az erőgyűjtés és megpihenés ideje van.

Vissza kellene találni a valódi energiákhoz, együttműködni és nem erőszakolni a biológiát, a természet szabályait.

Ebben segíthet az asztrológia, hogy lásd minek mikor jött el ideje, ezáltal könnyebbé téve életed. 

Most álmodj, alkoss szívedből, ne erődből, így töltve fel lelkedet egy új szakaszhoz, ami március 20.-án veszi kezdetét.

 

Bővebben a március hónapról az alábbi videómban: