2021 május - Telihold a Nyilasban Holdfogyatkozással-Vérhold varázslat

2021-05-26

 

Holdfogyatkozással kísért Telihold pontosodik be az égen, melyet vérholdnak is neveznek, mivel a Hold vöröses ragyogása lesz megfigyelhető.

A Hold a Nyilasban a Nap az Ikrekben áll egymással szemben, és a kiteljesedést hordozzák, összefüggésben a május 11.-i Újhold energiáival. 

Ennek az elindításnak a kibontakozása jelenik meg ebben a hatásban, másrészt egy fontos eseménye az Ikrek holdcsomópont folyamatának, ami 2020 májusában kezdődött, és egészen 2022 január 19.-ig tart.

Olyan Telihold energiák érkeznek ezen a napon amely egyrészt Holdfogyatkozással kísért másrészt az elméletekkel és a karmával összefüggésben jelenít meg eseményeket, felismeréseket és lehetőségeket a szabad akarat által.

A Merkúr jelentős szerephez jut ebben a Teliholdban, így ezzel összefüggő területek különösen érintettek lehetnek, mint az információ, a gondolkodás, a közvetítés és a megérzések. 

Varázslatos Telihold ez, amiben megfigyelhető és érzékelhető a kiteljesedés, és az újrakezdés is.

A Nyilas az igazságot képviseli, illetve képviselné, ha vállaljuk, ezért most különösen erős utalásokat érzékelhetünk arra, hogy mi igaz és valódi, szemben a hamis illúziókkal. 

Már érezhető a Vénusz kvadrátja a Neptunusszal, amelyben a felismerések és akár a csalódások is megjelenhetnek, amennyiben hamis illúziókba ringattuk magunkat.

Ebben a hatásban nagyon sok lehetőség rejlik, hiszen hatalmas teremtő erőt képvisel, így a földi örömök és boldogság és a vágyak, sejtések, megérzések összehangolására nyújt kiváló alkalmat.

Az a képességünk lesz próbára téve, hogy át tudjuk-e látni az illúziók, az idealizálások, esetleges megtévesztések fátylát, aszerint megítélve helyzetünket, kapcsolatunkat, hogy milyen a valóságban.

Arra ösztönöz ez a Telihold, hogy a valódi és reális földi örömöket éljük meg, az értékes tulajdonságokat becsüljük, fogadjuk el önmagunkat és másokat is olyannak amilyen, ahelyett, hogy kergetünk egy ideális képet.

Másrészt vágyainkat, álmainkat az igazság szűrőjén keresztül vizsgálva találjuk meg mi az ami valóban IGAZ, hiszen azon vágyak beteljesülése a miénk. Amelyről nem mondasz le, amit építesz és tervezel, arra kapsz most egy hatalmas varázslatot, hogy közelebb kerülhess és megtaláld a jelenben is, tovább építve a jövőt.

Csodálatos egyéni varázslatokat kívánok az igazság tükrében.