2021 június -Nyári Napforduló-Nap a Rákban-A fény győzelme

2021-06-18

 

Június 21 a nyári napforduló ideje, amikor a Nap a Rákba lép, ekkor a leghosszabb a nappal és legrövidebb az éjszaka, így a világosság csúcspontja melyben lehetőségek rejlenek a felismerésre, a boldogság és örömök megtalálására.
 

 

Ezt erősíti a két boldogság és szeretet jelölő áldásos kapcsolódása, a Vénusz és a Neptunusz személyében, mely fokozott angyali segítségeket és üzeneteket hoz számunkra.

A Napforduló ideje kiemelten fontos, hiszen meghatározza az elkövetkező időszak hatásait, így a csillagászati nyár kezdete a fény győzelme is.

A Nap a Rákban az alábbi hatásokat mutatja:

 

június 23.-án a Nap a Jupiterrel kerül trigon fényszögkapcsolatba, mely áldásos lehetőségeket hordoz, a sikerre, a szerencsére és a kiteljesedésre.
Azonban tekintve, hogy mindkettő víz jelben áll, így nagyon erős érzelmi hatásokat is előidézhet életünkben, valamint a rejtett működéseinkre is rávilágít.

Az igazság feltárása és elfogadása is hozadéka ennek a hatásnak, hiszen a Jupiter képviseli a bölcsességet, az igazságot és mindez a nap fényében ragyog fel.

 

június 24.-én 20:38-kor pontos a Rák Nap szembenállása a Bakban járó Holddal, azaz a Telihold. Ez egy kiteljesedő és megvilágító erő, amely rámutat gyengeségeinkre, korlátainkra, mely leginkább önkorlátozásaink mintája. Ezek gyökere a múltban, a gyermekkorból származik és a megoldása is itt lelhető fel.

 

július 4.-én a Nap a Rákban kvadrátba kerül a Kos Chironnal, mely sérelmeket, érzékenységet és ezekből adódó vitákat, harcokat eredményezhet, másrészt megélhető a gyógyításban, az öngyógyítás elindításában is. 

Ekkor a Nap karma fényszögbe kerül a Szaturnusszal is, mely tovább erősíti az önmagunk vizsgálatának fontosságát, a múlt megértését, és gondolataink megtisztítását a korlátozó mintáktól.

 

július 5.-én ennek fényében a Nap az Uránusszal kerül segítő kapcsolatba, hogy felszabaduljunk a korlátainkból, és elinduljunk egy tisztább minőség felé, egy új irányba. A megújulást, a változást és a felszabadítást, megszabadulást segíti.

 

július 10.-én hajnali 3:16-kor pontos a Nap-Hold együttállása az Újhold a Rákban, mely érzelmi, női minták és gyermekkor tisztítására igen kitűnő lehetőség. 

 

július 15.-én a Nap a Neptunusszal kerül áldásos trigon fényszögkapcsolatba, mely az angyali erők jelenlétét erősíti, és a megérzéseink, álmaink segítő megnyilvánulásait, melyeken keresztül angyali üzenetekre találunk. Nagyon erős tisztító energia, amely által ráláthatunk önmagunk megtévesztéseire, áldozati szerepeinkre, és passzív elszenvedéseinkre.

 

július 17.-én a Nap a Plútóval szembenállásban lehetőséget ad arra a hatalmas erőre és lendületre, mely által az előző napokban megélt felismerések által kiléphetünk a korlátozó, passzív és áldozati szerepekből.

Bármely feladatra amihez nagy erőre van szükségünk kiválóan alkalmas ez a pár nap, hiszen a bátorság, a transzformáció találkozik a Nappal, mely a személyes fényünk és ragyogásunk lehetősége. Másrészt a rejtett motivációk, önmagunk előtt is feltáratlan területek is megvilágítódnak ezidőben, a pusztító és manipulatív energiákkal együtt. A titkok most könnyen lelepleződhetnek.

 

július 20.-án a Nap a Pallas Athénéval kerül trigonba, mely az érzelmeket és a bölcsességet, valamint a honvédelmet képviseli és hozza összhangba.

 

Napsütéses nyarat kívánok mindenkinek!

 

Bővebben az alábbi videómban: