2021 július 22-től - Nap az Oroszlánban-Szívből ragyogj

2021-07-22

 

Július 22.-én a Nap az Oroszlánban, a saját jegyébe lép, és egészen augusztus 22.-ig itt jár majd, ami egy varázslatos lehetőség, hiszen itt érezzük a leginkább áldásos hatását és tudjuk megélni az élet napos oldalát.
 

 

Így a szívügyek, a boldogság és kiteljesedés ideje érkezik el. Ezen a napon kezdi meg útját a Vénusz a Szűzben, ahol a szépség, a szerelem, a boldogság és a pénzügyeinkre utaló Vénusz földies és racionális rendszerező hajlammal telítődik.

A Nap képviseli az életörömöket, a kiteljesedésünket, a ragyogást, a fényt a mindennapjainkban.

Amikor az Oroszlánba, tehát otthonába kerül, akkor ereje megsokszorozódik és felerősíti az élet napos oldalát. Nem véletlen, hogy ebben az időszakban mennek a legtöbben nyaralni, szabadságra, hiszen ez éppen ehhez a minőséghez tartozik. 

Az élet örömteli oldala, a szívünk vágyai, az életünk irányítása, a játékosság, a szórakozás, a kreativitás és pozitív teremtés tartozik a Naphoz, azaz az Oroszlánhoz is.

Mindez jelen helyzetben optimizmusra ad okot és érdemes is kihasználni ezt az erőt, energiát, hiszen a legfontosabb célja emberi létünknek az örömök, a szívünk vágyainak megélése.

A Nap most megvilágítja éltető sugaraival életünket, szívünket és segít, hogy feltöltődj, hogy meglásd önmagad és egyéni céljaidat, örömödet.

Ezen a jelentős napon a Vénusz-Jupiter szembenállása adja az energiát, hogy elköteleződjünk céljaink és vágyaink mellett, a kis szerencse és nagy szerencse szembenállása arra hívja fel figyelmünket, hogy a boldogság, a kiteljesedés az egyensúlyban lelhető meg.

 

Az Oroszlán hava az alábbi hatásokat hozza:
 

július 24.-én hajnalban pontosodik be a Vízöntő Telihold, az Oroszlán Nap szembenállása a Vízöntőben járó Holddal. Különleges Telihold ez, mivel az idén kétszer is lesz Telihold a Vízöntőben, ez az első a jegyek elején jön létre, a második majd a jegyek utolsó fokán.

Valami kiteljesedik bennünk, elindul és ez a teljesség bontakozik tovább az augusztusi hónapban is.

Mindez nagyban összefügg személyes vágyainkkal és a közösségben zajló folyamatokkal is, az önállóság és a kiszolgáltatottság témáival.
 

augusztus 1.-én a Nap a Merkúrral kerül együttállásba és indul el egy új Merkúr ciklus, melyben a gondolataink uralása és kedvező irányba terelése jelenik meg. Mindez igen hasznos, hiszen másnap
 

augusztus 2.-án a Nap a Szaturnusszal kerül szembenállásba, mely egy erőteljes hatás, amiben a kívülről érkező azonban belülről eredő korlátok és akadályok jelenhetnek meg.

Az önállósághoz felelősséget is vállalni kell, erre utal mindez.


augusztus 6.-án a Nap az Uránusszal kerül kvadrátba, mely a megelőző napok folyamatait kívánja támogatni, a felszabadulással, a megújulással, amihez sok esetben a váratlan fordulatok vezetnek el.
 

augusztus 8.-án Újhold az Oroszlánban egy különleges áthangolódást biztosít, az illúziók és a hamis elvárások tisztítására, valamint a lehúzó energiáktól megszabadulásra. Gyakorlati energiát hoz, annak érdekében, hogy az élet napos oldalán járhassunk.
 

augusztus 19-20 a Nap az Oroszlánban szembenállásba kerül a Vízöntőbe visszatérő Jupiterrel. Mindez a bőség, a szerencse és a nagyobb összefüggések és igazságok feltárásának kedvez.

A Nap az Oroszlánban rávilágít az önállóságra, a kibontakozásra, a Jupiter pedig a megvalósítást támogatva felfedi az igazságot. A szabadság, az önszeretet témáit, mely energia különleges erőt ad, hogy megtaláld azt az utat ahová a szíved vezet.

 

Ragyogó napokat kívánok!

 

Kaló Rita asztrológus