2021 július - Vénusz-Mars együttállás- A csodák a szívedből születnek

2021-07-13

 

Elérkeztünk az év egyik legcsodálatosabb együttállásához a Mars és Vénusz találkozóhoz, ami az Oroszlánban jön létre, ezzel tovább fokozza a tüzes energiát.

 

Július 12-20.-ig lesz aktív a Mars és Vénusz találkozása az Oroszlánban, mely a szerelem és a boldogság energiáit támogatja. Ehhez még a Merkúr is áldásos kapcsolatba kerül a Jupiterrel így egy új kapcsolat is kezdődhet, nagyszerű alkalom a szórakozásra, ismerkedésre, és az egyéni kreativitás, vágyak megélésére. 

A szív ereje jelenik meg ebben a hatásban, és ebből a szenvedélyes energiából valami új születik meg.

A Vénusz a szerelem Istennője találkozik a termékenység Istenével a Marssal, a lágy női energia és a férfi erő találkozása az Oroszlán tüzes kreatív és termékeny jegyében hatalmas lehetőség. 

Akár egy új kapcsolat kezdődik el, vagy a meglévő telítődik szerelmetes erővel, varázslatos energia jön létre. 

Felhasználható új célok elindítására is, önmagunk felfedezésére és kibontakoztatására legyen szó magánéletről vagy munkáról, szakmai célokról a lehetőség adott.

A Mars a vágyak kiélését, az akarat tettekre váltását és az önmegvalósítást támogatja.

A Vénusz a szerelem, a boldogság és a pénzügyek területére hat, és a vágyakat képviseli, így a vágyak találkoznak a megvalósító szándékkal, mely egy csodálatos lehetőség azt tenni és elérni amit szeretnél.

A kettő egyesülése varázslatos lehetősége az élet napos oldalának megtalálásához, az élet szerelmetes megélésének.

Hiszen mindenben jelen van a szerelem, a boldogság, és választhatod ezt az irányt is, kinyithatod a szemed és megláthatod a szépséget, az örömöt, a napsütést, a ragyogást. Nevelhetsz virágot, fát, amelyben benne van a szerelem energiád és ettől lesz különleges és egyedi, megtalálhatod azt amiben különleges vagy, végezheted a munkádat szerelemmel, örömmel, persze lehet unottan, fásultan is csak annak nincs értelme, abból nem születik fény sem ragyogás.

Nem kívánok sport szakértőként megnyilvánulni, azonban fontos megemlíteni ennek a hatásnak az egyik legemlékezetesebb megnyilvánulást, melyet a labdarúgó Európa bajnokságon tapasztalhattunk meg.  Magam is szeretem tesztelni az asztrológiát a mindennapokban, így is tettem ezzel az EB-vel kapcsolatban is.

Mivel a Mars energiája képviseli a sportot is, így a Mars az Oroszlánban komoly lehetőséget mutatott arra, hogy olyan ország csapata kerül a győztes helyre amely a mundán asztrológiában az Oroszlán jegyhez tartozik.

Olaszország Oroszlán ország, mely nem meglepő hiszen olyan nép akiknek nagyon fontos a család, a szív, a jókedv, az örömök, az élet napos oldala.

Mivel a Mars és a Vénusz is az Oroszlánban jár, ráadásul csodaszép találkozójuk jön létre ebben a napos jegyben, éppen a döntő mérkőzéskor kiteljesedve, ezért számomra biztos volt, hogy ők nyerik meg ezt a bajnokságot. 

És nem csalódtam, az asztrológia ismét megmutatta milyen nagyszerű lehetőség, ha ismerjük az aktuális hatásokat.

Éppen úgy történt minden ahogy az égi energiák megmutatkoztak, szívből játszottak, és nyertek. 

Azért hoztam fel ezt a példát, hogy megmutathassam mit is jelent ez az égi helyzet, az Oroszlánban a Mars és Vénusz találkozása.

Olyan kivételes lehetőség melyet felhasználva amit szívből teszünk, amit szívből akarunk és a hajtóerő a szív, a szeretet, az élet szerelme, az most biztos sikert hoz.

Éppen ezért figyelj vágyaidra, és arra adj energiát amit szívből szeretnél.

Eljött a lehetőség arra, hogy a szívedből alkoss, a szívedből élj, és csodát, szépséget találj.

Kalandra fel, keresd a jót, a szépet és a csodát életedben!

 

A teljes júliusi asztrológia az alábbi videómban: