2021 január 28-29 - Telihold az Oroszlánban - Igazság a szívedben

2021-01-27

Közeledünk a hónap végéhez, melynek jelentős pillanata a január 28.-án este 8 óra 16 perckor kiteljesedő Telihold.

Mint tudjuk a Teliholdak a teljességről, a kibontakozásról szólnak, hiszen a Nap kerül szembenállásba a Holddal. Ez a Telihold is igen intenzív erővel bír, méghozzá a szív erejével töltődik fel.

Kiemelten fontos időszak ez, melynek egyik mozzanata a Vízöntőben ragyogó Nap és az Oroszlánban járó Hold szembenállása.

Az év fontos üzenetei is a Vízöntő energiában rejlenek, hiszen a sorsbolygók a Vízöntőben fejtik ki hatásukat, a Szaturnusz és Jupiter, jelenleg a Nap pedig megvilágítja az utat, a fő irányát ezen folyamatoknak.

Előkészíti az év legfontosabb hatását, mely februárban teljesedik ki, a Szaturnusz és Uránusz között létrejövő kvadrát fényszögkapcsolatban, ami háromszor fog bepontosodni ebben az évben.

Ez a Telihold bizonyosan hoz feladatokat életünkbe, hiszen a Bikában járó Marssal kerül teremtő fényszögbe, ami feszültségeket okozhat, hogy a megoldáshoz kilépj az eddigi gondolati mintáidból, megoldásokból. 

Magasabb szintekre hív a Telihold, hiszen január 28.-án és 29.-én a Nap a Jupiterrel kerül együttállásba.

A Jupiter a szerencse, a hit, a magasabb szintű megélések, a nagyobb összefüggések megértése, és az igazság analógiáit képviseli.

Amikor a Nappal találkozik, olyan fénnyel és erővel, tisztasággal telítődik ez az energia, amiből csodálatos teremtések születhetnek.

Ha tudatosan használod ennek a Teliholdnak az erejét, akkor gondolataidat emelheted, szintet léphetsz eddigi életedben, megérthetsz összefüggéseket, igazságot találhatsz.

Másrészt a Nap-Jupiter együttállása rávilágít arra a hitre mely elvezet egy magasztosabb célhoz, felismeréshez.

Mindez kiegészül a szív erejével is, hiszen az Oroszlán a szív, a szeretet megélésének erejét hordozza, így kiegészül a hit a szív szavával és vágyaival, melyhez a cselekvés is adott, azonban ehhez vállalni kell a változást, erre hívja fel a figyelmet a Mars és az Uránusz a Bikában. 

Valami elkezdődik, hiszen a Vénusz a Plútóval találkozik a Bakban, ebből lehet erőt meríteni, hiszen olyan szerelemmel kapcsolatos fordulatokat hoz mindez, ami elkerülhetetlen és kikerülhetetlen.

A Plútó a mindent vagy semmit üzenete is, az Univerzum akarata, az elkerülhetetlen megvalósulás, mindez a szívügyekben megváltást eredményez. 

Hogyan? 

Amiben van szeretet és van jövője az erősebb minden másnál és megvalósul, visszatér életedbe vagy szívedbe, olyan véletlenek által, melyek elkerülhetetlenek.

Másrészt amiben nincs érték és szeretet az meghal, elmúlik, véget ér, bármit is teszel.

Ami élő annak szíve van, melyet a szeretet éltet, és feltámadhat, újjászülethet, ellenben aminek szíve nincs, sem szeretete az megsemmisülhet örökre.

Ez a hatás többek között felerősíti az elszigeteltség érzését is, a magányt, a semmi sem elegendő érzéseit, akár a szeretettel akár a pénzügyekkel kapcsolatosan.

Használni érdemes ezt az erőt, ahhoz, hogy átalakíthasd a gondolati működésedet, a megfelelés helyett az elfogadást választd, és szabadítsd fel gondolataidat a félelemtől, hiánytól.

A tettek most kiemelten fontosak, melyhez a bátorságot és hitet is meglelheted, szívedből merítve az erőt a változások meglépéséhez.

Kiteljesedik az év iránya, amihez nagyon figyelmesen kell viszonyulni, hogy már a kezdetben benne legyen a cél, a végeredmény pozitív megvalósulása.

Önbizalmat, magabiztosságot meríthetsz ebből a Teliholdból, ahhoz, hogy személyes vágyaidra rálelhess és kreativitásoddal megnyilvánulva elindíts a valóságodat.

Optimizmus és lendület találkozik a lehetőségekkel, a szerencsével és a magasabb tudással és hittel, mindez így együtt nem ismer lehetetlent, hiszen az Univerzum is támogat, ami esetleg eddig elérhetetlen volt most itt van és közeledik.

Lehetőségek az újjászületésre, melyhez a bátorság is adott jelen égi hatások által.

 

Bővebben az év hatásairól az alábbi videómban: