2021 január 17 - Jupiter Uránusz kvadrát - A jövő üzenetei

2021-01-17

Január 17.-én pontos a Jupiter Uránusz kvadrát, mely felforgatja az állóvizet és elindítja az év meghatározó folyamatait, ami nagyban érinti a pénzügyeket, a gazdasági folyamatokat társadalmi szinten és egyénileg is.

Egyfajta bevezető az év folyamataiba, hiszen a 2021-es évet meghatározó Szaturnusz-Uránusz kvadrát első megnyilvánulása érkezik ezen energiák által.

Az Uránusz már elindult elhagyva a retrográd időszakot, így minden égitest direktben halad ezért előre hatnak az energiák, nincs megállás, nincs visszanézés, a jövő felé kell fordítani figyelmedet. 

Az igazság gyógyító ereje nyilvánul meg általa, felfedve a rejtett mélységeket, álságokat is, azonban azokat a rejtett képességeket egyaránt melyek által főnixként emelkedhetsz a magasba.

Ezért figyelj az érkező jelekre, történésekre, megérzésekre, mert most a tervezés és a tudás ideje van, amit egész évben felhasználhatsz majd a megszilárdításra.

A rugalmasság most a kulcs, ellenkező esetben az események elsodorhatnak.

Ez egy egyszeri alkalom arra, hogy megragadd a lehetőségeket, az új irányt, amit most szinte ajándékba kaphatsz, persze később még meg kell tartanod.

Előfordulhat, hogy most olyan igazságok látnak napvilágot melyek alapjaiban döntik meg hitedet.

A tervezéshez is nagyszerűen felhasználható ez az erő, hiszen a Jupiter a jövőt érintő tervekhez biztosít jó alapot, az Uránusz pedig az ehhez szükséges fordulatokat, változtatásokat biztosítja. 

Ne lepődj meg, ha ma és a következő napokban váratlan vagy szokatlan megérzéseid, gondolataid születnek, légy nyitott és készíts terveket, hiszen a megvalósításhoz majd a Szaturnusz hozza el a szükséges lépéseket és kitartó munkát.

Ha úgy érzed eltévedtél, és nem látod még merre vezetnek a folyamatok, akkor is bízz önmagadban. Érdemes most változtatni apró megszokásokon, napi rutinon egyaránt, mivel ez most erősen támogatott jelen napokban, és hosszú távon nagyon pozitív hatása lesz.

 

Bővebben a havi illetve az éves hatásokról az alábbi videómban:

 

január havi összefoglaló: