2021 február 5-6 - Vénusz a főszerepben

2021-02-05

A Vénusz a szilárdsággal és elhatározással találkozik, melynek megnyilvánulása megélhető a szerelmi életünkben, valamint a pénzügyekkel összefüggésben is.
 

A kötelezettségek felvállalását, a stabilitást, a tartósságra törekvést emeli ki, valamint a szeretet megszilárdítását.

Bizonyosan kiderül, melyek azok a dolgok, tervek életedben melyekben van érték és tartós lehetőség.

Az érzelmek megélésének módja és körülményei kerülnek előtérbe, a szeretet, a szerelem ( Vénusz ) megéléshez szükséges a biztonság ( Szaturnusz ) is.

Éppen ezért a szerelemben, az örömökkel összefüggésben, valamint a pénzügyek terén a biztonság, a stabilitás kérdése merül fel.

Mindez előhozza az esetleges hiányokat, félelmeket is, ahhoz, hogy tisztán láthasd mi az ami akadályoz, korlátoz, beszűkít.

Másrészt a biztonságot és a valódi értékeket is felerősíti, ami arra ösztönöz, hogy tartsd meg életedben azt amiben valódi érték és szeretet működik. 

A pénzügyekben kiválóan felhasználható a komoly és felelős döntésekhez, a megszilárdításhoz.

Amennyiben hiányt, félelmet tapasztalnál ebben az időben, akkor a megoldás is a kezedben van, hiszen a félelmek helyett az elszántságot és lassú de biztos építkezést választhatod.

Mint mindig most is folyamatokról beszélhetünk, hiszen másnap azaz február 6.-án a Vénusz már az Uránusszal kerül kvadrát fényszögkapcsolatba, így ez a két hatás egymást kiegészítve működtethető.

Ahol hiány van ott a lehetőség a változtatásra ( Uránusz), ami tartós értékkel bír azt megújítani érdemes.

Ez a két nap összecseng a február 17.-én bepontosodó egész évet meghatározó Szaturnusz-Uránusz kvadráttal, hiszen a Vénusz indítja el ezen folyamatokat.

Egyrészt a félelmektől szabadulást segíti, másrészt az új utak keresését a régi tapasztalatokkal.

A Vénusz könnyed harmóniára törekvő igénye találkozik a meglepetésekkel, a fordulatokkal, az új iránnyal, valamint a régi értékekkel, esetleg hiánnyal is.

A változásokat, a megújítást, és a lehetőségeket támogatja és hozza el életedben.  

A Szaturnusz megmutatta melyek a korlátozó gondolatok, mi az ami lehetőség, így az Uránusz hatása segít abban, hogy elinduljunk egy új irányba, és lebontsuk falainkat, korlátozó hitrendszerünket.

A szabad akarat felszabadító erejét érezhetjük ezen a napon, hiszen a Nap a felszálló holdcsomóponttal kerül áldásos trigonba, mely a gyors lehetőségeket, megvalósulásokat támogatja.

Kockáztatás nélkül, a biztonságos kereteken belül is lehet újítani, változtatni ezáltal felfrissíteni életünket.

 

Bővebben a hónap hatásairól az alábbi videómban: