2021 február 11 - Újhold a Vízöntőben

2021-02-11

 

Csodálatos Újhold pontosodik be ma este az égen, éppen a Vízöntőben, mely tovább fokozza az év fontos üzenetét, irányát. 

Az Újholdak mindig a kezdetekről szólnak, azonban ez az Újhold a Vízöntőben most még különlegesebb, hiszen a Vízöntő jegyben halad a Szaturnusz, a Jupiter, a Vénusz, a Merkúr, a Nap és a Hold, és itt jön létre a Nap-Hold együttállása vagyis az Újhold.

Nagyon jelentős kezdetet jelez mindez, egy új utat, új irányt, attól függően egyénileg mely életterületre esik a Vízöntő a születési képletedben.

Ha az 1. házban akkor önmagadban alakul egy változás, a párkapcsolatodon keresztül illetve a külvilággal kapcsolatban is, ha a 2. házban akkor a pénzügyeiddel összefüggésben indulnak új energiák, és így tovább.

A Vízöntő levegős minősége már megnyilvánult, hiszen a távmunka, az online tér felerősödése sok változást hozott életünkbe, mely az elszigetelődést is megjeleníti. 

A megfagyott víz, mely az Újhold napján az időjárásban is megfigyelhető, hiszen amint fent úgy lent elve alapján csodálatosan tükrözi a jelen energiákat az aktuális időjárás is.

Mivel a Vízöntő fix jegy ezért nehezebb lesz a változás, amit ez az Újhold indít el életünkben.

Február 17.-én lesz pontos a Szaturnusz és Uránusz közötti kvadrát fényszög kapcsolat, mely meghatározza a 2021-es évünket.

Ez az energia már hat ebben az Újholdban, hiszen a Vízöntő hangsúlyos energiák kerülnek teremtő fényszögkapcsolatba a Bika energiáival, ahol a Mars és az Uránusz is halad.

A Bika szintén fix minőség, nehezen változtat, azonban földies energiát képvisel, éppen ebben rejlik kettejük feszültsége is.

A Bika megőrizni kívánja a dolgokat, értékeket, állandóság jelenti a biztonságot, amely nagyon fontos motivációja. Ehhez az energiához köthető a Föld, a pénzügyek, a fizikai örömök, a tárgyak és minden ami a földi élet szépségeit jelenti, így maga az élet is.

A Vízöntő a szellemiség, a megfoghatatlan levegő, a lázadás, a társadalom, a szabadság, és a technika vívmányai.

Kettejük találkozása annak feszültségét veti fel, hogy a megszokások jelentik a biztonságot, a változás félelmei mennyire tartanak vissza a fejlődéstől, vagy az új egyben kiszámíthatatlan is.

Éppen ezért szükséges támogatni a folyamatokat, hogy az irányítás is nálad maradjon, kezdj el egy új irányt, próbálj ki valamit ami már régóta motoszkál fejedben, és változtass apró lépésenként.

Ez az Újhold kibillenthet az egyensúlyból, és hozhat számos váratlan fordulatot életedben, amit a február 17.-i Szaturnusz-Uránusz teremtő kapcsolódása fog elindítani.

Használd az Újhold tiszta erejét egy magasabb szellemi minőségre, tisztításra félelmeidtől és a teremtő erők felszabadítására.

Ehhez támogat az Újhold alatt a Vénusz és a Jupiter együttállása, ami csodálatos lehetőség, hiszen a kis szerencse találkozik a nagy szerencsével, a boldogság a kiteljesedéssel. 

Fókuszálja arra amiben örömödet leled, és szabadulj meg a félelmek szőtte ragaszkodástól, hiszen nem tudod elveszíteni azt ami valóban hozzád tartozik.

Szerelmi területen és pénzügyi témákban indul egy új szakasz, ehhez szükséges a gondolataink megújítása is, valamint a legnagyobb segítség az igazság meglelése.

Ebben támogat a Jupiter energiája, melynek felhasználásához a bölcsesség és nyitottság szükséges.

A Vénusszal karöltve biztosítják a szeretet megélését, a boldogság meglétét.

Mivel ez az Újhold erőteljesen szellemi energiát képvisel, ezért a gondolataid irányítása hozza el a kívánt hatást, arra irányítsd elmédet ami pozitív és boldog érzéseket kelt benned.

 

Bővebben a hónap hatásairól az alábbi videómban: