2021 11.11-15 asztrológia- Feszültségek és emelkedés

2021-11-11

 

A november 11 erős angyali energiákat hordoz, hiszen a 11.11 azaz a dupla 11-es varázslatos ereje nyilvánul meg általa. A mesterszám arra utal, hogy válj valamiben mesterivé, csiszold tudásod és emeld magasabb szintre bármi is legyen az.

Másnap november 12.-én válik pontossá a Nap és a Neptunusz közötti áldásos trigon fényszögkapcsolat, amely által betekintést kaphatunk a feltétel nélküli szeretetből, a megérzéseink felerősödnek és ajánlott felhasználni sugallatainkat is.

A Merkúr a Marssal találkozik és együttállásba kerülnek, mely által mindketten kvadrátba kerülnek a Szaturnusszal.

Az égi hírnök és a harcos találkozása megjelenítheti az elfojtásokat, a gyors megvalósulásokat, az agressziót, az indulatokat, melyekre számos példa mutatkozik a Világban. 

Kerüljük a harcokat, a vitákat, igyekezzünk ezt az energiát a magasabb szinten működtetni, melynek lehetősége a félelmek legyőzésében rejlik.

A Mars és a Merkúr találkozása által a kiváló megoldásokra is rátalálhatunk, olyan energia rejlik benne, amely nem ismer lehetetlent és a leleményes megoldásokat erősen támogatja.

A Skorpióban kissé rejtélyes és titokzatos témákat is felvethet, megoldatlan ügyeket, valamint olyan lelki tényezőket melyekről nem tudunk vagy nem akarunk tudomást venni.

A gondolati teremtéseinkre is felhívja a figyelmet, hiszen ami belül működik az fog megjelenni kívül is. 

Éppen ezért ez egy csodálatos lehetőség is, arra, hogy megszabaduljunk félelmeinktől, negatív gondolati mintáktól, és a teremtő, megvalósító energiákat önmagunk javára működtessük.

A Szaturnusszal kvadrátban jól felhasználható a kötelességek teljesítésére, a koncentrált feladatvégzésre, bármely halogatott munka elvégzésére. Ilyenkor képesek vagyunk minden más kizárásával arra az egy adott dologra koncentrálni és aktívan dolgozni.

Támogatja a bölcs és okos megoldásokat, valamint megérthetjük, hogy a kitartás a legfontosabb a sikerhez vezető úton.

Nyilván meg fogjuk tapasztalni a negatív megjelenési formáit is, mely a szívtelenség, a sötét erők működtetése, az alattomos és manipulatív hírek, kommunikáció, elnyomás és hatalom kérdései.

Mindez kiváló lehetőség arra, hogy mindezt távol tartsuk magunktól, és az értékekre koncentráljunk. Az esetleges nehézségek, megoldandó problémák megjelenése esetén sem feledjük csupán a kitartásunk vizsgázik.

 

Angyali gyógyító energiák álnak rendelkezésünkre csupán fel kell használni.

Mivel a Nap a Skorpióban a Neptunusz a Halakban alkot egy víz trigont, így az érzelmek erősödnek fel, és az intuitív rejtett oldal, amely egyszerre lehet áldásos, azonban alacsony szinten nagyon megtévesztő is egyben.

Mindez nagyon erősen utal a jelen feszült energiákra, melyek sajnos igen alacsony szinten jelennek meg a külvilágban, és ezen példán keresztül emlékeztethetjük önmagunkat arra, hogy egyéni szinten emelkedjünk magasabb szintekre, ami nem más, mint a szeretet energiáinak a működtetése.

Ehhez mindent ami fél-elem el kell engednünk, le kell vágnunk magunkról még akkor is, ha a külvilágból éppen ezt táplálják bennünk. Vissza kell térnünk a hitünkhöz, erre utal a Holdcsomópontok Nyilas-Ikrek minősége, és ez most már nagyon sürgető és aktuális.

Hiszen a holdcsomópontok január 18.-án jegyet váltanak, így az elmúlt másfél év történései, tanulságai időszerűvé válnak.

Összefoglalva tehát legyünk figyelmesek jelen időszakban, ügyeljünk gondolatainkra, érzéseinkre és tereljük őket a szeretet, a hit, a jóság, és a belső tudás általi megértés irányába.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy legyünk naívak és hagyjuk magunkat megtéveszteni, vagy ne vegyünk tudomást a negatív és ártó erőkről. 

Azt jelenti, hogy önmagunkban tegyünk rendet, hallgassunk ösztöneinkre, a jót tápláljuk önmagunkban, a biztonságot, a hitet, a szeretet érzését, és mindent amiben fény és világosság van.

 

Az alábbi videóban bemutatom az aktuális asztrológiai állásokat: