2020 szeptember 29-Szaturnusz elindul-A végső vizsga

2020-09-28

A Szaturnusz elindul égiútján, elhozza a 2020-as év nagy fordulatainak folytatását, és azokat a kérdéseket amik hosszú távon életképesek életedben, valamint lezárását annak ami már nem vihető tovább jövődbe.

A Jupiter után a másik sorsbolygó is elhagyja a retrográd zónát és elindul, ami erőteljesen beindítja az év elején már megmutatkozó tanításokat.

Visszatérnek a márciusi események, a szünet után ismétlődik ami elkezdődött és most már elkerülhetetlenül megoldást kíván.

A Szaturnusz mindig figyelmeztet, nem rúg fel körülötted mindent váratlanul, hanem lassan de biztosan hozza el a tanításokat és ezzel együtt a változásokat is.

Mint azt már az éves előrejelzésben is kifejtettem a 2020-as év sorsfordító hatásokkal bír, és minden átalakul amiben nincs érték és jövő.

Ennek első felvonása volt  január 12.-én a Szaturnusz-Plútó együttállása, ami elhozta a válságot, a világjárványt és a változásokat. 

Azonban ez csupán a bemelegítés volt, a felkészítés a nagy fináléra.

Nyáron pihenőre vonultak a sorsbolygók és lehetőséget adtak a megértésre, a felkészülésre, amihez

  • az alázat,
  • a felelősség,
  • az áldozatvállalás,
  • a fegyelem,
  • a kitartás a megoldás.

A főpróba megtörtént, most itt a végső vizsga, ahol már nincs lehetőség pótvizsgára, vagy tanultál és ajándékot hoz később a Szaturnusz, vagy nem, aminek következményei nem fognak tetszeni.

A világjárvány is egy teszt, hogy megtanultad-e a fegyelmet, a másokra való tekintetet, a felelősséget, és képes vagy fegyelmezetten viselkedni, hogy ne veszélyeztesd sem önmagadat sem másokat.

Itt az idő, hogy tiszteljük a Világot amiben élünk és elfogadjuk nem vagyunk különbek a Föld többi lakójától, épp oly fontosak a fák, a növények, az állatok az élethez mint mi magunk.

Az igazi értékek és hagyományok is a Szatunuszhoz tartoznak, ebben jelenik meg a visszatérés a gyökereinkhez, a természethez, melyet elhanyagoltunk, sőt nem tiszteltük, ami ahhoz vezet, hogy felborul az egyensúly és a túlszaporodott fajt kiveti magából.

Annak ellenére, hogy még nincs korlátozva a kijárás képes vagy lemondani bizonyos dolgokról, annak érdekében hogy átvészeljük a járványt a lehető legkisebb áldozattal? 

Hiszen lehet fel kell áldoznod bizonyos megszokásaidat, korlátozni a társasági életedet egy kis időre, azonban hosszú távon ( és a Szaturnusz csakis ebben gondolkodik ) ezzel nyersz és óvsz másokat is.

Vagy nem vagy hajlandó lemondani semmiről, és továbbra is társaságba jársz, nem figyelsz a megelőzésre, nem erősíted immunrendszered, ami látszólag úgy fest mintha nem hoznál áldozatot, azonban éppen ezzel hozol hosszú távon nagy áldozatot, mivel áldozattá válsz és kiteszed magad és környezeted is a megbetegedésnek.

Ezzel a nappal közelítünk egy 3 éves ciklus végéhez, hiszen 2017 decemberben lépett a Szaturnusz saját jegyébe a Bakba, ami rengeteg lezárást, változást és leckét hozott, éppen annyit, hogy ideje tovább haladnia, ami decemberben meg is történik, hiszen a Vízöntőbe fog átlépni és ott is marad 2,5 évig.

Addig azonban hatása megmutatkozik jóval intenzívebben hiszen nincs már több lehetőség, most kell megérteni és teljesíteni a feladatot.

Ezért egy roppant erős időszak következik, ahol felerősödnek a tanulságok, a vizsgák és amiben van élet és jövő, az megerősödik, aminek múlnia kell az elköszön.

Bővebben az októberi hatásokról az alábbi videómban: