2020 október-Mars közel a Földhöz kvadrátban a Plútóval-A végzet hatalma

2020-10-09

Október 8.-tól már hat a Mars-Plútó kvadrátja, mely óriási átalakító erőt és energiát biztosít, azonban megjeleníthet akadályokat és látszólag irányíthatatlan eseményeket is. 

A Mars jeleníti meg az egyéni akaratot, a Plútó az Univerzum akaratát, így előfordulhat, hogy a kettő ellentmondásba kerül, ezért ahol akadályokkal találkozol, ott be kell látnod, vágyad, terved nem egyezik a nagyobb képpel, a nagyobb céllal.

Azonban a Plútó energiája nem ily egyszerű, sok esetben épp az vezet eredményre ha küzdesz és az akadályok és lehetetlen ellenére sem adod fel. Ebben rejlik az ellentét, hogy melyik a nagyobb igazság. 

A Mars közel került a Földhöz, melynek október 13-14.-én lesz a csúcspontja, amikor a Nap szembenállásba kerül a Marssal.

Azonban addig is megcsodálhatjuk a szabad szemmel is látható Mars bolygót, melyet a keleti horizonton láthatsz és a vörös bolygó ragyogása feltűnik a többi csillag közül.

Csodaszép látvány érdemes megnézni este, mivel legközelebb 15 év múlva lesz ilyen közel a Földhöz.

Mit jelent ez az életünkben: Egyrészt mindannyian tudjuk, látjuk különleges időszakot élünk, amihez a Mars az egyéni akaratot, és a hozzá szükséges erőt, energiát is biztosítja. 

Mivel erőteljes tenni akarást és cselekvést biztosít, ezért ha eddig nem akkor MOST ki akarunk lépni a korlátokból, és meg akarjuk valósítani akaratunkat.

Éppen ennek okán kötik a Mars energiáit, a harchoz, a háborúhoz, erőszakhoz is, valamint a versenyhez, a győzelem vágyához.

Hiszen egyéni szinten dől el ki milyen erkölcsi, morális színvonalon képes megélni akaratát. Erre a születési horoszkóp utal, a Mars jegy és házhelyzete alapján.

De térjünk vissza a jelen állapothoz, ami bővelkedik meglepetésekben és felfordulásban is.

Ennek az az oka, hogy égi tanítónk a Szaturnusz hatása igen erős, mivel a többi sorsbolygó is támogatja, így aminek meg kell történnie, amit meg kell változtatnunk, amit meg kell tapasztalnunk, amit le kell zárnunk, az most elkerülhetetlen.

Sőt nem is ajánlott az elkerülés, mivel abban az esetben 29 év múlva már nehezített körülmények között kell megtennünk, megtapasztalnunk.

Éppen erre világít most rá a Mars Plútóval alkotott kvadrátja, az egyéni akarat mennyire egyezik az Univerzum tervével, a felsőbb akarattal. Vagy fordítva, a jelen történések mennyire egyeznek a céljaiddal, személyes akaratoddal.

Bizonyára lesz eltérés, amit útmutatásként kezelj, légy bátor és bízz a nagyobb igazságban, hiszen ha meghajolsz a felsőbb erőknek, akkor meg nem törhetnek. 

Mivel a Mars még retrográdban van, így nem szükséges a kapkodás, még van időd, másrészt ezáltal az egyéni tettek kissé háttérbe szorulnak, és a külső hatások erősebbek. 

Minden érted történik, egy nagyobb jó érdekében, ezért figyelj és érts, gondolkozz és nézz vissza mit tanultál eddig, milyen tapasztalásokat gyűjtöttél, és mit mutatnak ezek.

 

Bővebben az októberi hatásokról az alábbi videómban: