2020 november 30-Telihold az Ikrekben részleges Holdfogyatkozással

2020-11-30

November 30.-án a hónap egy Teliholddal zárul, ami részleges Holdfogyatkozással is jár.
 

A Teliholdak a teljességet képviselik, amikor kiegészül a nappal az éjszakával, a Hold a Nappal, és megvilágítódnak azok a rejtett szándékok, érzések, érzelmek is amiket eddig talán nem ismertél fel magadban.

Világosságot hoz ott, ahol eddig árnyékban voltál, kiteljesedést abban, amit eddig elvetettél, és teljességet a hiányban.

Mivel ez a holdfogyatkozás a felszálló holdcsomóponttal kerül kapcsolatba, így a jövő kérdései, céljai és iránya kerül középpontba. 

Úgy is értelmezhetjük, hogy a szabad akarat és cselekvés energiája teljesedik ki, azáltal, hogy rálelhetünk lehetőségeinkre.

Nyilván következményeket is hoz mindez, hiszen egy már folyamatban lévő ügyben, vagy egy régi témában előkerülnek olyan helyzetek melyek lezárást, megoldást követelnek.

Új utak is megnyílnak ezen a holdfogyatkozáson, melyek új információk, hírek, üzenetek vagy gondolatok formájában érkeznek.

Nem akármilyen új irány mindez, hanem egy sorsfordító váltás, változás, melyre a pontot, majd a decemberi hatások teszik fel.

Mivel az Ikrek a kettősséget is képviseli, ezért annak megértése válik fontossá, hogy megtapasztaljuk a másik oldalt is, akár kommunikációban, kapcsolatokban rálelhetünk a kiegészítés lehetőségére. 

Mindez az elfogadással kezdődik, amikor nem akarod megváltoztatni a másikat, sem saját elképzelésedre formálni, hanem elfogadod a különböző nézőpontokat, és ezzel tapasztalathoz jutsz. 

 

Eközben a Neptunusz is kilépett a retrográd zónából és direktbe váltott A Neptunusz június 23.-tól retrográd, ennek a szakasznak lett vége, hiszen direktbe fordult, november 29.-én éppen a Telihold előtti napon.

Ahhoz, hogy megértsük miről is szól mindez, érdemes a Neptunuszhoz köthető energiákat felfedni.

A Neptunusz a megérzések, az álmok, a művészi érzék, az illúziók, a ködösítés, és akár a valóság elferdítése is. Mindez attól függ milyen szinten működtetjük életünkben a Neptunusz erejét.

Nyilván a magasabb szinten érdemes megélni, ami az angyali feltétel nélküli szeretet és odaadás energiája. Ezen a napon és még pár napig igen erős a hatása, ezért ajánlott gyógyító és tisztító szertartásokra, kezelésekre. 
 

Amikor minden a helyére kerül, és világossá válik merre indulj, az Univerzum megnyitja azokat a kapukat, ahol a valódi irány és utad vár. 
 

A december hónap izgalmas hatásokat tartogat, december 1.-én a Merkúr átlép a Nyilasba, ahol a jövő felé fordítja tekintetünket, és segíti a nagyobb összefüggések megértését is. 

Bizalom, hit a megoldás és a jövő tervezése, új irányok megtalálása.

 

Bővebben a december hónap hatásairól az alábbi videómban: