2020-május 7- Telihold a Skorpióban-Misztikus Telihold

2020-05-07

A vágyak, az álmok és a teremtő energiák felszabadítása, a mélységek megértése és az újjászületés energiáinak meglelése és felhasználása TUDATOSAN.

Május 7.-én pontos a Telihold a Skorpióban, ami varázslatos és misztikus energiákat hoz számunkra.

A Teliholdak mindig nagyon intenzív erőket hordoznak, mely a kiteljesedésről, a teljességről és az intenzív lelki és érzelmi hatásokról szólnak.

Azonban amikor mindez a Skorpióban jön létre, akkor érdemes különösen figyelnünk, hiszen a Skorpió jegy már eleve egy nagyon titokzatos, szélsőséges és felfokozott minőséget képvisel.

Mindez kiegészül a Merkúr és Neptunusz fényszögkapcsolatával, ami a látható és láthatatlan világokat köti össze, és ebben a Teliholdban olyan rezgéseket biztosít, amit mindenkinek nagyon fontos lenne felhasználnia életében.

A Telihold körüli napokban nagyon hasznos jobban önmagunkra figyelni, különösen május 7.-én déli 12:45 perckor amikor bepontosodik a Telihold, hiszen ekkor a legerősebb ennek az energiának a hatása, de természetesen ez még a napokban is felhasználható erő.

Olyan erőteljes újjászülető és teremtő energiákat kapunk, hogy vétek lenne nem felhasználni ezt a csodát.

Egészen május 10.-ig rendelkezésünkre áll a Teliholdkor elindult irány, hiszen ekkor a Nap képez a Neptunusszal egy lehetőséggel teli fényszögkapcsolatot.

Érdemes összerakni a nagyobb képet, ezért visszaidézni a 2019 év október-novemberi történéseit, eseményeit, hogy a Telihold teljességét megértsük.

Figyeljünk érzéseinkre, gondolatainkra, hiszen teremtésünk most erőteljesen működik. Úgy gondolkodj és úgy tervezz, amit szeretnél ha megvalósulna.

Május hónap bővebb asztrológiai hatásait az alábbi videómban hallgathatjátok meg: