2020-július 22 - Nap az Oroszlánban- Ragyogj!

2020-07-22

A mai napon, július 22.-én a Nap átlép az Oroszlánba, ami különösen jó hír, hiszen ez a saját jegye, így itt érzi a legjobban magát.

 

Július 22.-től augusztus 22.-ig ragyog a Nap az Oroszlánban, ami egy varázslatos lehetőség, hiszen itt érezzük a leginkább áldásos hatását és tudjuk megélni az élet napos oldalát.

Nézzük mit jelent ez az életünkben: 

A Nap képviseli az életörömöket, a kiteljesedésünket, a ragyogást, a fényt a mindennapjainkban.

Amikor az Oroszlánba, tehát otthonába kerül, akkor ereje megsokszorozódik és felerősíti az élet napos oldalát. Nem véletlen, hogy ebben az időszakban mennek a legtöbben nyaralni, szabadságra, hiszen ez éppen ehhez a minőséghez tartozik.

Az élet örömteli oldala, a szívünk vágyai, az életünk irányítása, a játékosság, a szórakozás, a kreativitás és pozitív teremtés tartozik a Naphoz, azaz az Oroszlánhoz is.

Mindez jelen helyzetben optimizmusra ad okot és érdemes is kihasználni ezt az erőt, energiát, hiszen a legfontosabb célja emberi létünknek az örömök, a szívünk vágyainak megélése.

A Nap most megvilágítja éltető sugaraival életünket, szívünket és segít, hogy feltöltődj, hogy meglásd önmagad és egyéni céljaidat, örömödet.

Eközben a Merkúr az Uránusszal alkot egy támogató fényszögkapcsolatot, ami az utazást, a kommunikációt, a gondolatokat köti össze a változásokkal, változtatással, megújulással.

Minden napban ott a lehetőség, ott a csoda arra, hogy változtass, amit először gondolataidban tudsz elkezdeni, hiszen ezt követhetik majd a tettek is.

Úgyis mondhatnám, hogy az Uránusz felszabadítja a gondolataidat, az elmédet a felesleges korlátoktól, aggodalmaktól és félelmektől. 

Persze csak akkor, ha akarod, ha felhasználod ezt a lehetőséget.

A Neowise üstökös július 23.-án lesz a legközelebb a Földhöz, ami ritka jelenség és régen is úgy gondolták, ha egy üstökös fénylik fel az égen az különleges üzenetet közvetít a Földre, és mindig nagy változásokat jelez.

A változásokat mindig krízisek előzik meg, hiszen ez szükséges ahhoz, hogy akarjunk váltani, változtatni. Ezt már megtapasztaltuk ebben az évben, így eljött az ideje, hogy megértsük ennek üzeneteit és lehetőségeit egyéni szinten, hiszen kicsiből indul mi naggyá nő.

Az Oroszlán időszakban augusztus 3.-án lesz egy Telihold a Vízöntőben, ( Nap az Oroszlánban szembenállásban a Vízöntő Holddal ) mely intenzív energiákat hoz, a szabadság, a függetlenség és az önszeretet témáit felvetve.

Majd augusztus 19.-én lesz egy Újholdunk az Oroszlánban, ami egy különleges varázslatos energiát hoz, hogy megtaláld azt az utat ahová a szíved vezet.

Csodálatos napsütéses napokat kívánok!

 

Bővebben az alábbi videómban az aktuális hatásokról: