2020 július 20- Újhold a Rákban-Az idő ura

2020-07-19

Július 20.-án hétfőn este Újholdat köszönthetünk a Rák jegyben. Ez az Újhold szorosan összefügg a július 5.-i holdfogyatkozással, ezért érdemes átgondolni milyen érzéseket, történéseket hozott életedbe.

Az Újholdak a kezdetekről szólnak, az elindító energiát hordozzák, azonban ez az Újhold egy picit más és ettől olyan különleges is. Itt a kezdetet a lezárás, az elmúlás szükségessége határozza meg, ráadásul az elmúlt 2.5 évre is visszautalva.

Az érzelmek nagyon felerősödnek, azonban most pár napig inkább a nehezebb megélési módja mutatkozik meg, ami azért fontos, hogy megértsük korlátozó és lehúzó gondolatainkat, dédelgetett sérelmeinket.

Az Újhold szembenállásba kerül a Szaturnusszal, ami tovább erősíti fentieket, a kívülről érkező akadályok, korlátok, akár sérelmek mind részei ennek az energiának. 

Ahelyett, hogy elkeserednél, érdemes megkeresni a benne rejlő üzenetet, erre utal a Neptunusz-Vesta áldásos trigonja. 

Ez az energia segít a ráhangolódásban, a megérzések, álmok és sugallatok formájában érkező fontos üzenetek megértését támogatja.

Másnap már a Rákban haladó Merkúr a Kos Chironnal alkot egy kvadrátot, ami a megoldást segíti egy feszült ámde teremtő energiával.

Ennek az üzenete a megértés általi gyógyulás, hiszen jól tudjuk csak azt lehet meggyógyítani, megjavítani életünkben amiről tudjuk, hogy mi a baj, mi a hibás rész.

Éppen ezért ne keseregj, ne a problémán, vagy sérelmeiden rágódj, hanem nézd meg másképp, távolodj el a helyzettől, hogy megláthasd a teljes képet, ahol a probléma maga a megoldás.

Az Újhold szembenállása a Szaturnusszal az idő urával arra világít rá életünkben, hogy minden az időzítésen múlik.

Ha akadályokba ütközöl, vagy nem sikerül a terved, az nem jelenti azt, hogy ezt fel kell adnod, csupán azt jelzi, hogy még nem jött el az ideje.

Az idő az egyik legfontosabb tényező a földi létünkben, hiszen ennek leginkább korlátozó oldalát éljük meg és futunk, szaladunk az idő ellen. Azonban itt a lehetőség meglátni, hogy ezt mi magunk okozzuk, hiszen az idő nem az ellenséged. Az idő érted van, csak fel kell ismerned és el kell engedned a harcot vele. 

És itt lép a képbe a Neptunusz áldása, hiszen ha tudod, hogy senki és semmi nem ellened működik, akkor megértheted, hogy az idő a legnagyobb segítőd, hiszen minden akkor és ott történik, úgy és akképp valósul meg, ahol és ahogy az a legjobb Neked.

A Szaturnusz energiái arra kérnek, bízz jobban a bölcs tanítóban és ne ellene harcolj, azt az energiát fektesd inkább a céljaidba, vágyaidba. Használd fel a tapasztalataidat és működj együtt az idő csodájával.

Engedd, hogy vezessen és megmutassa mikor a legjobb célod elérése, mikor minek jött el az ideje és helye.

Álmodj, vágyj és tégy meg érte mindent, majd hagyd, hogy megvalósuljon amikor eljött az ideje.

 

Bővebben a július hónapról az alábbi videómban: