2020 február 23-Halak Újhold-Áldás vagy áldozat

2020-02-23

Február 23.-án Újhold a Halakban, a felismerések és összegzés ideje. Az Újholdak mindig a kezdetről szólnak, az újítás lehetőségéről. Itt jelenik meg az áldás vagy áldozat kérdése is.

A 2020 év csodálatos sorsfordító lehetősége mindenkinek adott, azonban ehhez belül kell változni, változtatni. Ezen az Újholdon a Nap és a Hold a Halakban áll együtt, valamint a Merkúr is ebben a jegyben hátrál éppen. 

Mi másról is szólhatna ez az időszak mint a felemelkedésről és annak előszobájáról. 

Váratlan fordulatok, a múlt lezáratlan ügyei mind terítékre kerülhetnek a napokban. Ennek célja a felszabadulás, ami az Uránuszhoz köthető energia.

Ha még van valami a múltból, amit nem értettél meg, amit nem zártál le, akkor az elvarratlan szálak felbukkannak, hogy véglegesen megérts belőle valamit.

A cél a teljes tisztulás, a negatív és lehúzó erőktől való szabadulás, amit most könnyedén megtehetsz, levonhatod a tanulságot és megszabadíthatod magad a múlt korlátaitól.

A Halak minőség üzenete az áldozat vagy áldás. Nincs olyan, hogy egész életedben áldozat kell legyél, vannak megélendő feladatok, akár áldozatok is, azonban ennek értelme a felismerés. Az életen át tartó kiszolgáltatottság, áldozati szerep értelmetlen szenvedés.

A karma azaz az ok-okozati körforgás eredményezhet életedben elkerülhetetlen élethelyzeteket, amikor meg kell tapasztalnod a másik oldalt is, akár az áldozatot, a lemondást vagy a kiszolgáltatottságot.

Azonban ennek csak akkor van értelme, ha ezt felismered, tanulsz belőle és lezárod. Ha használod a szabad akaratot a szabad választás lehetőségét is. Nem kell életen át elszenvedni a körülményeket, hiszen azzal nem a fejlődést és tanulást támogatod, hanem a lemondást és passzivitást. 

Ha megélted, már megértheted és változtathatsz, kiléphetsz a lehúzó erők fogságából és leteheted a terheket. Ez nincs időhöz kötve, nincs olyan, hogy „ nekem egész életemben le kell mondanom arról, amit szeretnék” vagy „alárendeltként kell élnem egy elnyomó kapcsolatban”  ez téves és megtévesztő, valamint szörnyen kilátástalan. 

Hiszen ebben az esetben csak elszenveded a körülményeket, de nem érted mi miért történik, történt.

Pedig mindennek az értelme a megértés. Ha megérted, hogy mit akart ez tanítani Neked, ha ráébredsz, hogy lehet most tapasztaltad a másik oldalt és egykor Te voltál az „elkövető”, akkor rájöhetsz, hogy ebben az áldás a tapasztalás. Hiszen megtapasztaltad, hogy mi az ami nem jó, ami bántó, ami alárendelt, így Te már nem teszel ilyet soha senkivel.

Kiegyenlítetted a karmát, a két oldal egyensúlyba került és mehetsz tovább utadon. A megértés a legnagyobb felszabadító erő!

Ha érted, már dönthetsz és választhatsz, új utat nyithatsz és leteheted a múlt terheit. Ezzel a szabadsággal szárnyalhatsz, és léphetsz arra ahol a boldogságod vár.

Választhatod azt az irányt amit vágysz, amit szeretnél, hiszen csak olyan vágy születhet meg szívedben, ami a Te utad.

Tedd fel magadnak a kérdést:

  • Milyen terheket cipelsz magaddal?
  • Milyen adósságaid vannak?
  • Illúzióid vagy a valóság a fényesebb számodra?
  • Miben téveszted meg magad, ki tévesztett meg vagy hazudott neked?
  • Mi az amiben nem az igazat mondod, mutatod?

Fenti kérdések a felszabadítás eszközei, álmaid, fájdalmaid, csalódásaid oldásának ideje van, hiszen ehhez kapsz angyali erőt és támogatást is.

Csodálatos lehetőség rejlik ebben az Újholdban, hiszen a Mars és az Uránusz is támogató fényszögkapcsolatba kerül a Nap-Hold együttállással, valamint a Mars Uránusz áldásos trigonja biztosítja a lehetőséget a megújulásra, a megérzésekre és a hirtelen felismerésekre.

Mivel a Mars a cselekvés bolygója, ezért most olyan döntések születhetnek, amelyek nélkülözik ugyan a földi logikát, azonban birtokolják a szabadságot, az elménk felszabadítását.

Az álmaidra és a hirtelen bevillanó gondolataidra figyelj most nagyon, amikor valamin gondolkozol és hirtelen egy teljesen oda nem illő téma, gondolat ugrik be fejedbe, az az üzenet.

Azonban most bátran kérdezhetsz is, akár elalvás előtt vagy nyugalmas időszakban tedd fel a kérdést, ami foglalkoztat és figyelj mi jut eszedbe, vagy reggel amikor felébredsz milyen gondolat ébred benned. Ezekben van most a segítség, a megoldás.

A szabadság erejét a Mars Uránusz hozza el, ami arra ad erőt, hogy a ránk kényszerített felfogásból, korlátokból, félelmekből kilépjünk, felszabaduljunk.

Az igazi szabadság belül van, az elménk felszabadítása, a korlátok ledöntése adja a szabad utat. 

Az Igaz mindig halkan suttog fülünkbe, az angyalok lágyan dalolnak fejünkben, ehhez kell a hit, hogy meghalljuk és erre figyeljünk, hiszen az ördög üvölt, mégis elnyomja hangját az Angyalaid éneke.

A Vénusz a Jupiterrel kerül teremtő kapcsolódásba az Újhold idején, a Vénusz a Kosban, a Jupiter a Bakban kapcsolódik egymással. Amit akarunk most akarjuk, a Bak ambíciói szintén eredményeket kívánnak, a Kos akarata nem tűr halasztást. A kulcs azonban a türelemben és a kitartásban, a fegyelemmel érhető el.

Ennek az Újholdnak a kiteljesedése a március 9.-én bepontosodó Szűz Telihold lesz.