2020 december 19 - Jupiter a Vízöntőben

2020-12-19

 

Jupiter elhagyja a Bak jegyét, ahol 2019 december óta haladt, és átlép a Vízöntőbe.
 

A Szaturnuszt követve a másik sorsbolygó is jegyet vált, mely egy új ciklust indít el, már önmagában is, pláne a Szaturnusszal közösen.

A Jupiter utoljára 2009-ben volt a Vízöntőben ezért az akkori tanulságok, történések, visszatérhetnek, velük együtt a lehetőségek is. Ez nem azt jelenti, hogy ugyanaz fog történni életedben, azonban az életterület amely akkor kiemelt volt, ismét fókuszba kerül.

A Jupiter általában 12 hónapot tölt egy jegyben, így a jegyváltás jelzi milyen területen érezhetjük hatását az elkövetkező 12 hónapban.

A Jupiter a terjeszkedés, a bőség bolygója, a szerencse, az igazság és a nagyobb összefüggések, magasabb tudás és megértés is ehhez az energiához köthető.

Új információkat és felismeréseket okoz, hogy bővíthessük tudásunkat és magasabb szintre lépjünk.

A Jupiter kibővít és felnagyít mindent amivel kapcsolatba kerül, így különösen jelentős most a Szaturnusszal való találkozása.

Kivételes lesz a következő egy év, hiszen a Jupiter gyorsan végighalad a Vízöntőn és átlép a Halakba, majd a retrográd idején tér vissza a Vízöntőbe.

 

Nézzük a fontosabb hatásokat:

  • 2020 december 19 Jupiter elhagyva a Bakot átlép a Vízöntőbe
  • 2021 január 16-18 a Jupiter kvadrátba kerül az Uránusszal
  • 2021 május 14.-én átlép a Halakba 
  • 2021 június 20.-án retrográdba vált a Jupiter
  • 2021 július 28 visszahátrál a Vízöntőbe
  • 2021 október 18 direktbe vált a Jupiter 
  • 2021 december 29 átlép a Halakba a következő 12 hónapra
     

Fenti időpontokban még erősebb a hatása, ezért érdemes figyelni ezeket az időszakokat, mire is hívja fel figyelmed, mit mutat életedben.

A Jupiter energiájának köszönhetjük a felemelkedés lehetőségét, amikor egy problémán, vagy konfliktuson képesek vagyunk felülemelkedni és magasabb szintre lépve más megközelítésből tekinteni rá.

A Vízöntőben a Jupiter globális váltásokat, változásokat eredményez, felnagyítja a változásokat, és az igazságot is megvilágítja.

A Vízöntő a közösséget, a csoportot támogatja, éppen ezért kell figyelni, hogy ne vesszen el az egyén a csoportszellemében. Ennek az egyensúlynak a megtalálása kihívás lesz ezekben az időkben, ami már most is tapasztalható, hiszen a közösségi oldalak lájkvadászata a megfelelést, a másoknak tetszést szorgalmazza, mintsem az önálló gondolatok megélését.

Ha magasabb szintről közelíted meg, akkor erre most kiválóan ráláthatsz, a manipuláció eszközeire melyek nem válogatnak. A technika lehetőséget ad a terelésre, hiszen tanulmányozva az érdeklődési körödet éppen olyan cikkeket fog eléd tárni ami neked tetsző, azonban az igazsághoz nem biztos hogy sok köze van.

Az osztd meg és uralkodj elve láthatatlanul, a technikai eszközökkel történik és ennek terjedése fokozódik, ami a teljes elbutuláshoz és irányíthatósághoz vezet.

Nagy váltás ideje mindez, ahol szembesülsz azzal, amiben van jövő, amiben van hit, amiben van igazság. 

Új gondolati ciklus is kezdődik, ezért letisztulnak a korlátozó elképzelések, és megvilágosodás történik gondolatainkban.

Eközben a Vénusz Chironnal alkotott trigonja áldást hoz és gyógyulást a Vénuszi területeken, mint párkapcsolat, szerelem és pénzügyek.

Azonban ehhez ha még szükséges, akkor szembesülni kell a sebeiddel, ami most nagyon gyorsan következik be. Külön érdekes, hogy a Nyilasban melynek a Jupiter az uralkodó bolygója halad a Vénusz, a Nap és a Merkúr is, így a személyes bolygók szintén erőteljesen a hatása alá kerülnek. 

Új hírek, események, bejelentések ideje ez.

December 21.-én már a téli napforduló ideje, ami különleges lesz, hiszen a Jupiter a Szaturnusszal kerül együttállásba a Vízöntőben, melyet a betlehemi csillagként láthatunk az égen.

 

Erről bővebben a következő beszámolóban, illetve az alábbi videómban: