2020 december 14 - Újhold a Nyilasban Napfogyatkozással-A Kezdet és a vég

2020-12-13

December 14.-én pontosodik be az Újhold a Nyilasban, mely különlegesen erős hiszen napfogyatkozással kísért Újhold, ami igen intenzív energiákat hoz.

Az Újholdak az új irányról, kezdetekről szólnak, azonban ehhez a régi lezárása is szükséges, éppen ezt erősíti ez a Napfogyatkozás, ami a leszálló holdcsomópontot érinti, ezért a múlttal van összefüggésben. 

Olyan tapasztalatok, tudás, képességek felismerésére szólít fel, melyek nélkül nem tudjuk elkezdeni az új irányt. Megmutatja mit is jelent a szabad akarat, és melyek azok a múltból hozott karmikus elköteleződések melyekre nincs szükséged, hiszen csak megköt és nem ad.

 

Ez az Újhold vezeti be a korszakváltást, melyet december 17.-én a Szaturnusz folytat azzal, hogy a Vízöntőbe lép, majd a Jupiter is követi és ketten együttállásba kerülnek.

A két sorsbolygó együtt lép szövetségre, bezár egy kaput és kinyit egy újat.

 

Nagy változásokat jelez ez a Napfogyatkozás, ami friss energiákat hoz, valamint valami véget ér, nem folytatható úgy ahogyan eddig. 

A kezdetek melyek olyanok mint a magvetés, erősen megjelennek ebben az energiában, ezért amit most ültetsz később magasra nő majd. 

 

Mivel az Újholdkor a Nap kerül együttállásba a Holddal ezért kiemelten fontos megemlíteni, hogy ebben az Újholdban a Merkúr is jelentős szerephez jut, hiszen együttállásba kerül a Holddal.

Mindez a termékenységre hívja fel a figyelmet, az üzenetekre, hírekre, információkra, valamint az új elindítására.

A gondolatok tisztasága, és valódisága is vizsgázik, hiszen a Nyilas a bölcsesség, a magasabb szintű gondolkodás.

Tovább fokozza mindezt, hogy az Újholddal, illetve a Merkúrral áldásos trigon fényszögkapcsolatba kerül a Mars

A Mars a Kosban a tiszta önérvényesítés, a cselekvés, a tettek, melyek most a bölcsességgel, hittel kiegészülve segítenek a céljaink megtalálásában és megvalósításában.

A Merkúr a gondolkodásunkat jeleníti meg, ezért éppen itt van szükség változásra.

 

Az Újholddal elindul egy új irány melynek kimenetele attól függ milyen szinten éled meg a létezésed, a gondolataid alacsony vagy magasabb szinten működnek. Erről szólt az egész évünk, hogy lépj ki a negatív mintából és gondolati spirálból, emelkedj felül a problémákon, ne hárítsd a felelősséget, ne a külvilágra mutogass és másra vetítsd az okokat. 

 

Változz Te, változtass a gondolataidon, nézd nagyobb távlatból.

 

Életed történéseiért ne mást okolj, hanem magadban vizsgálódj, és keresd meg a tanítást a folyamatokban, az emelkedés lehetőségét.

Ahol bezárult egy kapu ne ott kopogtass, hanem keress egy új irányt, és lépj be az új útra.

Régi időkben leginkább a nap és holdfogyatkozásokat figyelték és nagy jelentőséget tulajdonítottak neki, a Napfogyatkozást a király halálának is hívták, ami új rendet indított el, erre kiváló példa ha megfigyeljük az USA történéseit, láthatjuk, hogy sajnos valóban ez történik, talán egy birodalom halála készül, azzal, hogy a korrupció és a hazugság győzött.

Azonban mint minden titok előbb utóbb kiderül, ezért a Napfogyatkozás azzal, hogy lezár meg is nyit egy új irányt, ami lehetne az igazság ideje is.

 

Az igazság nehezen fellelhető a mai időkben, mikor a hírek, információk tömegesen érkeznek és a háttérben súlyos hatalmi manipulációk lapulnak. Köszönhetően a technikának azt hallod, azt olvasod amit hallani akarsz, ez lehet a félelmeid erősítése, a negatív gondolataid kivetülése, az ármány ott ahol nincs, és a hamisság mely az igazság bőrébe bújik. 

Kizárólag önmagadban és a tiszta tudásban találod meg az igazat, aminek útja az elmélyülés, a lecsendesedés és a logikus gondolkodás, az ősi tudás olyan áldás mely elérhető.

Nem könnyű mindez ha a problémákkal nem kívánsz szembenézni hanem inkább kivetíted a körülményekre, a sorsra, a hatalomra...

A lázítás mindennapjaink része, mely a fegyelem és felelősség alól kíván felmenteni, azonban az irányítást is elveszi tőled.

A tagadás a menekülés formája, amihez a megtévesztés a legjobb eszköz.

 

Ez az Újhold kapcsolódik a június 5.-én kiteljesedő Teliholdhoz, ezért arra ösztönöz, hogy rakd össze életed történéseit és találd meg az összefüggéseket.

Mivel a leszálló holdcsomóval kapcsolódik az Újhold, ezért olyan régi sémák, terhek is átalakíthatók, melyek a jövőben nagyszerű eredményekhez vezetnek. 

Képességek, tehetségek kibontakoztatására kiváló alkalom, valamint az eddigi tapasztalások megértésére egyaránt.

Érdemes az Újhold körüli napokban figyelni önmagunkra és a beérkező üzeetekre, jelekre, hiszen ilyen erős energiai hatásnál ezek bizony nagyon felerősödnek.

 

Bővebben a decemberi hatásokról az alábbi videómban: