2020 augusztus19-Újhold az Oroszlánban-A Szeretet ereje

2020-08-18

Csodálatos és bátor Újhold pontosodik be az égen 19.-én hajnalban, mely nagyszerű lehetőségeket rejt. 

Különleges energiák érkeznek, egy misztikus fényszögkép kíséri az Újholdat, ami hatalmas égi energiákat biztosít, hogy Angyalaid, segítőid támogatását most könnyebben elérhesd és az égi csodák megjelenhessenek életedben.

A tervezés, a gondolkodás ideje, hiszen a holdcsomópontok is érintettek, előbb a Hold később a Nap kerül harmonikus kapcsolatba a szabad akarat erejével. 

Támogató elindító energiát biztosít a legmerészebb terveinkhez, vágyainkhoz is, hiszen az Oroszlán bátor és tüzes energiái a kreativitást és a hitet is elhozzák. 

Érkeznek lehetőségek is bőven, amihez természetesen szükséges a szándék, a cél, a terv is. A jövőnk tervezése igen fontos, hiszen sodródhatunk is, ami a megfelelő időben hasznos, azonban mint mindig itt is a hangsúly az időzítésen van.

Amikor tervezni kell, akkor abban kell aktívan résztvenni, amikor cselekedni és amikor kivárni a megfelelő pillanatot. 

Ez az Újhold az Oroszlán analógiáit rejti, ami nem más mint a vezetés, az uralkodás, az uralom.

Ezen fogalmak sok esetben negatívan csengenek, annak ellenére, hogy mindez nem erről szól, hanem életed uralásáról és vezetéséről. 

A jó vezető bátor, hiszen a szíve vezeti, tudja és hiszi is, hogy a Jó mindenütt jelen van és szabadon választható életedben.

Ha a szíved vezet nem tévedhetsz el, hiszen a szeretet a legfontosabb és legcsodálatosabb erő. Olyan hatalom ez, amely épít és teremt, alkot és feltölt, gyógyít és vezet.

Előfordulhat, hogy feszültséget érzel a napokban, ami azt jelzi, hogy nem úgy éled meg az életed irányítását ahogyan szeretnéd, kicsúsztak a dolgok a kezedből.

Keresd meg hol tértél le a szíved útjáról, hol és mikor adtad át a vezetést életed felett másoknak, akár a megfelelés miatt, vagy a határozatlanság okán. Itt az idő, hogy mindezt megváltoztasd és visszatérj a szívedhez, a gondolataidhoz, a tiszta megérzéseidhez. Tudjuk, hogy az Oroszlán nem akar másoknak megfelelni, mivel tudatában van hatalmának és nagyszerűségének.:) :):)

Ez most a kreatív és alkotó erők ideje, tervek nélkül az élet céltalan és kiszolgáltatott, azonban mégis sokan élnek így, letéve az egyéni felelősségüket, „a sors megoldja.....” passzív megnyilvánulásokkal.

A hit nem erről szól, hogy hárítom a felelősséget és passzivitásba menekülök. Hiszen így nem teszel semmit és nem is tervezel semmit, de felelősséget sem vállalsz, hanem áthárítod a sorsra, az égiekre.. 

A szabad akarat mindenkinek rendelkezésére áll, amit nem azért kapunk, hogy ne tegyünk semmit. 

A hit nagyon fontos, azonban a Jóról szól, arról a csodáról ami a jóság, a szeretet és a történések megértése és nem a hárításról. 

Ha hisszük és tudjuk, hogy a Jó létezik, akkor a szeretet ereje átsegít a legnagyobb nehézségen is, és tudjuk, hogy a Jó Isten nem büntet, nem bánt, hanem tanít. Legfőképpen szeretetre tanít, önmagunk és mások iránt egyaránt, hiszen aki önmagát nem szereti az másnak sem tudja a szívét kitárni.

Ezért létünk nem céltalan és sodródó, hanem tudatos, tervezünk, teszünk, cselekszünk és megoldunk, ha arra van szükség, hiszen döntéseinknek következményei vannak, melyeket vállalva megkapjuk a támogatást is. 

A segítség mindig jelen van, azonban ezt észre kell venni, meg kell ragadni és fel kell tudni használni.

Az Oroszlán ereje a szívünk szeretet energiája, amit pozitívan felhasználva válunk tudatossá ami a hatalom is egyben. Erre világít rá ebben az évben igen hangsúlyos Bak minőség és az itt létrejövő sorsbolygó találkozó is, hogy lássuk mi az, amit meg kell változtatnunk.

Az időzítésben rejlik a titok, hiszen így áll össze az Ég és Föld egyensúlya. Amit választhatunk az már hatalmunk része, hiszen szabadon dönthetünk minek adunk teret és energiát, mit táplálunk önmagunkban, a passzivitást és hárítást vagy a tudatosságot és megértést, a szeretetet és Jót bármikor választhatjuk és élhetjük.

Mindez belül a szívünkben lakik, és ez az erő segít és támogat, hogy ne veszítsd el hitedet, és szívből irányítsd életedet. Az időzítés abban rejlik, ha hiszünk és tudjuk minden a maga idejében történik, a gondolataink és vágyaink adják az elindító erőt, a tetteink és cselekvésünk biztosítja a szorgalmat és kitartást, az égi energiák pedig rendezik az életet és a nagyobb kép ismeretében hozzák el a megfelelő időt és helyet a vágyaink megvalósulására.

Az Újhold mindig egy tisztító és elindító energia, amikor a Hold a Nap fényében rejtőzik el, egyesül a tudatos és tudattalan, elsötétül az éj, hogy a szíved fénye ragyogja be és vezessen. 

Mindenkinek van Oroszlán minőség a horoszkópjában, hiszen valamely életterülete az Oroszlán hatása alatt van, ezért mindenkinek fontos ráhangolódni erre az Újholdra, hogy friss energiákkal töltse fel életét.

Bővebben az augusztusi hatásokról az alábbi videómban: