2020 augusztus 27-28- Vénusz-Neptunusz-Angyali energiák

2020-08-27

Augusztus 27.-én támogató energiák érkeznek, a Vénusz-Neptunusz fényszögkapcsolata visszavezet az érzelmi, lelki egyensúlyhoz. 

Ez az energia két életterületen érezhető a leginkább a párkapcsolati témában és a kreativitásban. A Vénusz a szerelem és szépség energiája, valamint a mindennapi jólétünké, most a magasabb szintű erejével kerül áldásos trigonba a Neptunusszal. 

Vénusz a szerelem, a szeretet és a boldogság energiája, amihez hozzátartozik minden olyan érzelem, érzés, melyet a szerelem vezet. Nem kizárólag egy másik személy iránti érzésről van szó, sokkal inkább arról az állapotról, amikor boldogan szárnyalunk, nincs bennünk félelem, és feltölt erővel, energiával amit teszünk, cselekszünk. 

A Vénusz-Neptunusz trigon csodákat hoz, és szoros összefüggésben van a nyáron megélt tapasztalatokkal, eseményekkel, hiszen először a Vénusz kvadrátba került a Neptunusszal, ami az illúziókat, a megtévesztéseket, és a túlzó elvárásokat erősítette fel akár a csalódással kísérve.

Ezek a tapasztalatok abban segítettek, hogy ne menekülj a valóság elől, ne az álmokban éld meg vágyaidat, hanem vállald fel amit szeretnél. Ehhez az első lépés a kijózanító valóság, amikor felismered hol jársz és merre jutottál, miben csaptad be magad, mi az, ami igaz és mi a hamis.

A passzivitás és áldozati szerepek is felismerhetők lettek, amihez a változtatás a megoldás.

Ennek megértése és megélése vezet oda, hogy augusztus utolsó napjaiban elérkezik a jutalom, a csoda, ahol az ég és föld között létrejövő harmónia és segítség nagyszerűen megélhető. Angyali segítségek érkeznek, melyek most sokszorosan működnek és hatnak, ezért használd ki a lehetőséget.

Érzelmi sebek gyógyulnak, lelki egyensúly és harmónia lehetősége érkezik, ehhez olyan megérzések, és szeretet energia párosul, amire ebben az igen mozgalmas időszakban fokozottan szükségünk van.

Töltekezz fel ebből az angyali segítő erőből, és kérj bátran, gyógyulást, szépséget, szeretetet, bőséget, szerelmet és boldogságot.